نثار پلو؛ دماوندphoto_2016-02-02_21-26-11

چی لازم دارم:
برنج ۶ پیمانه برنج
گوشت گوسفندی بدون استخوان (ران یا ماهیچه) ۱ کیلو
لپه نصف پیمانه
آلبالو خشک بدون هسته نصف پیمانه
پیاز متوسط ۳ عدد
مخلوط پودر گل سرخ، پودر زیره، فلفل سیاه و زعفران از هر کدام به مقدار مساوی یک قاشق سوپخوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
پیاز ۲ عدد(برای پخت گوشت)
روغن به مقدار لازم
زعفران به میزان لازم (برای طعم دار کردن گوشت)

چطوری درست کنم:
۱٫ سه عدد پیاز رو خلال کنید و پیاز داغ رو آماده کنید.

۲٫ گوشت رو تکه تکه کنید و همراه با ۲ عدد پیاز خرد شده و کمی زعفران بذارید بپزه. بعد از اینکه گوشت پخت به آن کمی نمک اضافه کنید و بذارید آبش تموم بشه و به روغن بیافته.

۳٫لپه رو آب پز کنید ، آلبالو ها رو به مدت یک ساعت خیس کنید.

۴٫لپه ها و آلبالو رو آبکش کنید و تو یه تابه مقداری روغن بریزید و کمی تفتشون بدید. در پایان این مخلوط رو به پیاز داغ اضافه کنید.

۵٫برنج رو به شیوه معمول آبکش کنید و موقع دم کردن ، مخلوط ادویه پودری رو لابلای برنج بریزید و در پایان مخلوط پیاز داغ و لپه و آلبالو رو روی برنج در گوشه ای از قابلمه بریزید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید تا آماده شود.

۶٫زمان سرو برنج و مخلوط آلبالو و لپه و گوشت رو روی برنج بدید.

پاسخ ترک

20 − 9 =