بهترین سرآشپز جهان در ۴۴ سالگی خودکشی کرد

zimg_001_9

جسد سرآشپز بِنوآ ویولیر، که رستوران سوییسی‌اش در ماه دسامبر ۲۰۱۵ به عنوان بهترین رستوران جهان انتخاب شد، در خانه‌اش پیدا شد.

آقای ویولیر، رستوران “لوتل ویل” در کریسر را در نزدیکی شهر لوزان اداره می‌کرد.

این رستوران تاکنون سه بار ستاره میشلین دریافت کرده بود و در میان ۱۰۰۰ رستوران منتخب جهان از سوی “لالیست” فرانسه، جایگاه اول را کسب کرده بود.

پلیس سوییس گفته است که آقای ویلیر که زاده فرانسه است، ظاهراً خودکشی کرده است. او در زمان مرگ ۴۴ سال داشت.

شش ماه پیش فیلیپه روشات، استاد او و سرآشپز سابق رستوران لوتل ویل نیز از دنیا رفت.
بهترین سرآشپز جهان خودکشی کرد

آقای ویولیر که از سال ۱۹۹۶ در رستوران لوتل ویل کار می‌کرد، پس از دریافت ملیت سوییسی به همراه بریژیت، همسرش، در سال ۲۰۱۲ مالکیت رستوان در اختیار گرفتند.

فردی ژیرارده، که خود نیز تاکنون سه بار برنده ستاره میشلین شده، در رابطه با مرگ همکارش گفته است: “او مردی فوق العاده بود. استعداد و ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای کار داشت. بسیار مهربان بود و محاسن بسیاری داشت.”

پاسخ ترک