کیک ماگما

photo_2016-01-31_22-28-42

چی لازم دارم:
برای پودینگ:
آرد ۲ قاشق
وانیل ۱پاکت
نشاسته ۳ قاشق سرپر
شیر ۴ لیوان
شکر ۴ قاشق
کره ۱ قاشق

برای کیک:
شیر ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
وانیل ۱ پاکت
بکینگ پودر ۱ پاکت
سس:
شکلات تلخ ۱۶۰ گرم
خامه ۱ پاکت
من بجای سس شکلاتی از سس میوه اس آماده استفاده کردم

چطوری درست کنم:
ابتدا پودینگ را درست می کنیم بدین طریق که در یک قابلمه شیر, آرد, نشاسته , شکر و وانیل را می ریزیم خوب مخلوط کرده در حرارت قرار می دهیم و تا وقتی بجوشد مرتب هم میزنیم در آخر کره را می ریزیم و می گذاریم سرد شود حالا کیک را درست میکنیم: تخم مرغ , شکر را با هم مخلوط میکنیم و با میکسر هم میزنیم و تا وقتی سفید شود هم میزنیم رویش شیر و روغن مایع م یریزیم و به مخلوط کردن ادامه می دهیم .آرد , وانیل و بکینگ پودر را ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم آرد را کم کم بریزید حالا در قالب کیک گرد چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم رویش پودینگ سرد شده را می ریزیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزد حالا کیک را سر کرده و ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. برای درست کردن سس خامه را در قابلمه ریخته و تا وقتی به دمایجوش برسد در حرارت بماند داخلش شکلات تلخ را ریخته تا ذوب شود حالا کیک را از یخچال در آورده و رویش سس شکلاتی را ریخته و برش میزنیم من در ایتجا از سس میوه ای استفاده کردم

پاسخ ترک

11 + 17 =