صبحانه خوشمزه آلمانی

photo_2016-01-31_22-27-33
چی لازم دارم:
سیب‌زمینی : ۳ عدد سایز بزرگ
روغن زیتون: ۳ قاشق سوپ خوری
پیاز سفید و پیازچه درشت خرد شده ۲ پیمانه
فلفل خرد شده: ۲ پیمانه (درشت)
نمک: به میزان لازم
ژامبون بره: یک الی دو پیمانه
جعفری ریز شده: یک_چهارم پیمانه
تخم‌مرغ هم زده: ۴ عدد

چطوری درست کنم:
۱٫ در ظرفی پر از آب که کمی نمک به آن زده ایم، سیب‌زمینی‌ها را خرد کرده، به ۴ قسمت برش می‌‌دهیم و آنها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می‌جوشانیم تا درست پخته شوند (از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید). سپس از آب بیرون می‌آوریم و با آب سرد آن ها را می‌شوئیم. آن‌ها را به شکل مربع‌هایی ۲٫۵ سانتی‌متری می‌بریم و کنار می‌گذاریم.
۲٫ روغن زیتون یا روغن کرمانشاهی را در تابه‌ای بزرگ روی شعله متوسط گرم می‌کنیم. پیازها و فلفل های خرد شده را اضافه می‌نمائیم. شعله را زیاد می‌کنیم. در حالی که به طور مرتب آن ها را هم می‌زنیم، تا وقتی که قهوه‌ای شوند، حدود ۲ الی ۳ دقیقه به سرخ کردن ادامه می‌دهیم.
۳٫ سبزیجات را به یک طرف ماهی‌تابه هل می‌دهیم، سیب‌زمینی‌ها و ۱ قاشق سوپ‌خوریروغن را به تابه اضافه می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها برای ۲ دقیقه هم زده و سرخ می‌کنیم. به سیب‌زمینی‌ها نمک اضافه می‌کنیم.
۴٫ سپس ژامبون بره را اضافه می‌کنیم. مرتب هم می‌زنید، تا وقتی که حرارت به داخل ژامبون‌ها نفوذ کند (حدود ۱ تا ۲ دقیقه)
۵٫ همه سبزیجات، سیب زمینی، ژامبون را با هم مخلوط می‌کنیم و روی آن جعفری می‌ریزیم. تخم‌مرغ‌ها را به مواد اضافه می‌کنیم (تخم مرغ باید بین سبزیجات و ژامبون پخش شود). به محض اینکه تخم‌مرغ‌ها شروع به سفت شدن کردند، غذا را از روی شعله برمی‌داریم. ( البته اگر تخم‌مرغ را کاملاً سفت دوست دارید بیشتر بگذارید روی حرارت بماند)
۶٫ صبحانه را بلافاصله و همراه سس کچاب سرو می‌کنیم.

پاسخ ترک

5 × سه =