آش غلغل شوشتری

photo_2016-01-31_22-25-20

برای ۴ نفر چی لازم دارم:
*گوشت سرد ست – ۵۰۰ گرم
* باقلا- ۱۰۰ گرم
* گند م پوست کند ه-۱۵۰ گرم
* برنج-۵۰ گرم
* نخود-۱۰۰ گرم
* لوبیا چشم‌بلبلی-۱۰۰ گرم
* لوبیا قرمز-۱۰۰ گرم
* عدس-۱۰۰ گرم
* نعناع د اغ و سیرد اغ- به میزان د لخواه
* نمک، فلفل سیاه و قرمز و زرد چوبه- به میزان لازم
* لیمو عمانی پود رشد ه-۱ قاشق سوپ خوری
* پیاز متوسط-۱ عد د

چطوری درست کنم:
* ابتدا برنج و گندم را بعد از شستن، با مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا برنج و گندم کاملا پخته و نرم شود، سپس آن را کنار بگذارید.
*در یک قابلمه دیگر گوشت را با یک عدد پیاز و آب روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا کاملا بپزند. حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید، به ترتیب نخود ، لوبیا قرمز و سپس لوبیا چشم‌ بلبلی را به گوشت اضافه کنید. بعد از آن که حبوبات نیم‌پز شد، باقلا را همراه عدس اضافه کنیدتا کاملا پخته شود.
*گندم و برنج پخته شده را به حبوبات اضافه کنید. بعد از آن که تمام مواد خوب پخته شد، آنها را با مخلوط کن خوب له کنید.
* در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. زردچوبه و پودرفلفل ها را تفت دهید، سپس همراه نمک آنها را به آش اضافه کنید.
*گوشت پخته شده را ریش ریش کنید، سپس با آب گوشت، آن را به آش اضافه کنید. در پایان پودر لیموعمانی را داخل آش بریزید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.
*آش را با فلفل، پودر لیمو عمانی، کمی نعناع داغ و سیر داغ تزیین کنید.

پاسخ ترک

سه × چهار =