سیب زمینی کبابی پنیری
photo_2016-01-03_22-58-54
چی لازم دارم:
سیب زمینی ۴ عدد
روغن زیتون ۱/۴ لیوان
پنیر پارمزان رنده شده ۱/۴ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
جعفری ریز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

چطوری درست کنم:
سیب زمینی ها را خوب بشویید سپس با پوست از وسط به دو قسمت کنید و هر قسمت را به ۳ قسمت برش بزنید ( هر سیب زمینی ۶ برش میشود ) ، برش ها را یک شکل و یک اندازه بزنید تا در زمان پخت سیب زمینی ها یکنواخت کباب شوند.

داخل کاسه ای آب سرد و مقداری یخ بریزید ، سیب زمینی ها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل کاسه آب و یخ بریزید و پس از این مدت با دستمال کاغذی خوب خشک کنید و رطوبت اضافی سیب زمینی ها را بگیرید.

سیب زمینی ها را پس از اینکه خوب خشک کردید داخل کیسه فریزر بریزید سپس نمک ، فلفل و پودر سیر را به سیب زمینی ها اضافه کنید و تکان دهید تا مواد جذب سیب زمینی ها شود سپس روغن زیتون را اضافه کنید ، مجدد کمی تکان دهید تا روغن نیز جذب سیب زمینی ها شود ( به این دلیل روغن را آخر اضافه میکنید که مانع از جذب ادویه ها نشود ).

داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید ، سینی را داخل فر با حرارت ۲۴۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب برشته و طلایی شوند.

سیب زمینی های کباب شده را هانطور داغ داخل کاسه ای بریزید سپس مخلوط پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید ، کمی کاسه را تکان دهید تا مواد مخلوط شوند سپس داخل ظرف بریزید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از پنیرهای دیگر مانند پنیر پیتزا نیز استفاده کنید ، به جای روغن زیتون ار روغن مایع نیز میتوانید استفاده کنید ، بهتر است این پیش غذا را داغ سرو کنید.

پاسخ ترک