کاپ کیک پیتزا    غذایی فوق العاده شیک و خوشمزه

photo_2016-01-03_00-55-43

چی لازم دارم:
آرد: نصف لیوان
شیرخشک یا آرد ذرت : ۲ ق غ
نمک: یک چهارم ق م
شکر: نصف ق م
آویشن: یک چهارم ق م
ب پ: یک ق م
روغن مایع:۳ ق غ
ماست: یک چهارم لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
آب:۳ ق غ
این مواد ۸ عدد پیتزا در قالب استاندارد مافین میشه.

چطور بپزم:
تخم مرغ ها را با هم زن زده تا مخلوط شوند. نمک+شکر+شیر خشک+روغن+ ماست+ اویشن+ آب را اضافه کرده دوباره هم رده تا یکدست شود. آرد و بیکینگ پودر را روی مواد الک کنید. مواد نسبتا شل است.قالب ها را خوب با روغن جامد چرب و آرد پاشی کنید.به اندازه تقریبی ۲ ق س از مواد داخل هر قالب بریزید.
میزان مواد درون پیتزا سلیقه ای هستش.من اول به اندازه یک قاشق مرباخوری از مخلوط مایه گوشت چرخی تفت داده شده با پیازداغ ، رب، نمک، فلفل، آویشن زیاد، رب، قارچ نگینی پخته شده داخل قالب می ریزم (روی خمیر) نگران نباشید اگر مواد به طرف پایین برن ، بعد کالباس خرد شده ، بعد پنیر پیتزای رنده شده و در آخر فلفل دلمه ای نگینی شده.
با حرارت ۱۸۰ درجه فر به مدت ۲۰ دقیقه تا زمانی که پنیر طلایی شود.
کالری هر کاپ پیتزا ۲۳۰ که با صرفه جویی در مصرف روغن در مایه گوشتی حداقل به ۲۰۰ میرسد!وای خدا وقتی می خوردم فکر نمی کردم چیز به این کوچیکی اینقدر کالری داشته باشه.

روش دوم
چی لازم دارم:
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
قارچ سرخ شده ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای نگینی یک چهارم پیمانه
ژامبون خرد شده نصف پیمانه
پیازچه و جعفری ریز شده نصف پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و آویشن و روغن به میزان لازم
پینیر پیتزا و نان باگت به میزان لازم

چطور بپزم:
پیاز رو خرد کنید و به همراه سیر خرد شده، تفت بدید، وقتی کمی رنگ اونا تغییر کرد، گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدید. گوشت که تفت خورد، قارچ سرخ شده، ژامبون خرد شده و پیازچه و جعفری رو هم اضافه کنید و تفت بدید، رب رو اضافه کنید و باز هم تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه و خوشرنگ بشه. حالا نمک و فلفل و آویشن اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
نان های باگت رو به اندازه های ۶ الی ۷ سانتی متر برش بدید، حالا خمیر وسط نان رو خالی کنید و اون تکه آخر خمیر رو بذارید توی نان بمونه که وقتی نان رو از مواد پر می کنید، مواد از ته نان به بیرون نریزه! نان رو باید استوانه ای مثل یک لیوان روی میز قرار بدید. مواد رو توی اون بریزید تا پر بشه و بعد روی اون رو با پنیر بپوشونید. همه نانها رو به همین صورت آماده کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید. حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پینر طلایی بشه. بعد هم سرو کنید.
نکات:
* می تواید به جای گوشت چرخ کرده, از سویا هم استفاده کنید.
* همیشه توی غذاهایی که پنیر پیتزا دارند، آویشن بریزید. چون ترکیب فوق العاده ای دارد.
* قارچ را از قبل خرد کنید و با کمی روغن، نمک و آبلیمو با حرارت بالا تفت بدهید تا سیاه نشوند.

پاسخ ترک