استرامبلی ساده
photo_2016-01-03_00-50-40
برای ۶ نفر چی لازم دارم:
گوشت گاو (چرخ کرده) ۲۲۰ گرم
خمیر پیتزا ۳۰۰ گرم
سس پیتزا ۱/۴ فنجان
پنیر موزارلا (رنده شده) ۱۲۰ گرم
فلفل دلمه ای (سبز یا قرمز یا هر دو، در صورت تمایل) ۱/۴ فنجان
ادویه ایتالیایی ۱/۴ قاشق چایخوری

چطوری درست کنم:
۱٫ فر را با دمای ۴۰۰ درجه ی فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید. سینی شیرینی پزی را با روغن اسپری کنید. گوشت چرخکرده را در یک ماهیتابه روی شعله ی زیاد تفت دهید تا کاملاً بپزد. هر از گاهی هم بزنید. گوشت را کنار بگذارید.

۲٫ خمیر را باز کنید و روی سینی قرار دهید. با دست از گوشه های خمیر شروع کنید و آن را فشار دهید تا به شکل یک مثلث در بیاید.

۳٫ سس را روی خمیر بریزید به شکلی که از لبه ی ضلع پهن مثلث ۵ سانتی متر و از لبه ی اضلاع باریک آن ۱ سانتی متر فاصله داشته باشد. گوشت چرخ کرده را وسط خمیر قرار دهید. خمیر را از ضلع های پهن بگیرید و بپیچید. لبه ی آن را فشار دهید تا بسته شود.

۴٫ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که خمیر قهوه ای طلایی شود در فر بپزید.

پاسخ ترک

نوزده − 5 =