طرز تهیه سوسیس گوشت مرغ

photo_2015-11-29_19-49-17

(ران ، سينه ،فيله)۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم (براي ۱۲۰۰ گرم همه مواد را دوبرابر ميکنيم )
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مايع ۲ ق غ
پودر سويا ۲/۱پيمانه
پودر نشاسته ۲/۱پيمانه
سير ۴ حبه
آب سرد کمي
آرد گندم ۲/۱پيمانه
پودر پياز ۲ ق غ (پياز را رنده کرده و آبش را گرفته تفاله اش را به مواد اضافه ميکنيم )

مواد لازم جهت ادويه سوسيس براي ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم (براي ۱۲۰۰ گرم همه مواد را دوبرابر ميکنيم )

پودر سير ۱ ق م ،شير خشک قنادي ۱ ق غ ، نمک ۱ ق غ ، شکر ۱ ق م ، فلفل قرمز ۲/۱ق م ، فلفل سياه ۲/۱ ق م ، آويشن ۲/۱ ق م ، هل ۲/۱ق م ، دارچين ۲/۱ ق م ، تخم خردل ۲/۱ ق چ ، ريشه جوز هندي ۲/۱ق چ ، ميخک ۱ عدد ، زنجبيل ۲/۱ ق چ ، زردچوبه ۲/۱ق چ ،
مواد را ابتدا ميکوبيم تا کمي له شو بعد توي چرخ گوشت ۱۲۳ چرخ ميکنيم و بعد ۳ بار الک ميکنيم هيچ زبري نبايد داشته باشد بايد عين آرد نرم باشد وگرنه زير دندان ميآيد و خوشايند نيست .

طرز تهیه
ابتدا گوشت رو سه بار با دنده ريز چرخ گوشت چرخ ميکنيم ، سپس همزمان با ورز دادن و به مرور بقيه مواد را کم کم به ان اضافه ميکنيم دست آخر ادويه را که از الک رد کرده ايم را کم کم به مخلوط گوشت اضافه ميکنيم وقتي تمام مواد حل شد بايد حدود يک ربع تا نيم ساعت مواد را خوب ورز بدهيم تا گوشتمان انسجام پيدا کنه
رول (کاغذ مخصوص سوسيس ) را به سر مخصوص سوسيس درست کردن چرخ گوشت زده و با يک نخ محکم ميبنديم و به چرخ گوشت ميزنيم و مواد رو از چرخ مينيم تا به حالت سوسيسي در کاغذ بيايد وقتي مواد از چرخ گوشت بيرون مياد بايد شخص ديگري باشه و دستش رو بگيره زير مواد که نشکنه و هوا داخلش نره
بعد که گوشتها کاملا از چرخ گوشت اومد بيرون با يه نخ محکم و کلفت سوسيس ها رو در هرسايزي که ميخوايم اندازه ميزنيم و نخ پيچ ميکنيم .
بعد توي بخار پز ميزاري البته ما بخار پز نداشتيم يه قابلمه بزرگ رو گذاشتم آبش جوش اومد بعد ابکش فلزي گذاشتم روش و سوسيس هارو چيدم توي اون و در قابلمه رو گذاشتم و به مدت نيم ساعت بخار پز کردم بعد گذاشتم سرد شد و فریز کردم.

نکته: براي درست کردن سوسيس از هر نوع گوشتي ميتونيد و کنيد فقط بدون چربي باشه مثل: گوساله ،گوسفند، بوقلمون ،شتر مرغ، مرغ
لطفاً به این مطلب رأی دهید…

پاسخ ترک

20 + هجده =