طرز تهیه سوسیس گوشت مرغ

photo_2015-11-29_19-49-17

(ران ، سینه ،فیله)۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم (برای ۱۲۰۰ گرم همه مواد را دوبرابر میکنیم )
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۲ ق غ
پودر سویا ۲/۱پیمانه
پودر نشاسته ۲/۱پیمانه
سیر ۴ حبه
آب سرد کمی
آرد گندم ۲/۱پیمانه
پودر پیاز ۲ ق غ (پیاز را رنده کرده و آبش را گرفته تفاله اش را به مواد اضافه میکنیم )

مواد لازم جهت ادویه سوسیس برای ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم (برای ۱۲۰۰ گرم همه مواد را دوبرابر میکنیم )

پودر سیر ۱ ق م ،شیر خشک قنادی ۱ ق غ ، نمک ۱ ق غ ، شکر ۱ ق م ، فلفل قرمز ۲/۱ق م ، فلفل سیاه ۲/۱ ق م ، آویشن ۲/۱ ق م ، هل ۲/۱ق م ، دارچین ۲/۱ ق م ، تخم خردل ۲/۱ ق چ ، ریشه جوز هندی ۲/۱ق چ ، میخک ۱ عدد ، زنجبیل ۲/۱ ق چ ، زردچوبه ۲/۱ق چ ،
مواد را ابتدا میکوبیم تا کمی له شو بعد توی چرخ گوشت ۱۲۳ چرخ میکنیم و بعد ۳ بار الک میکنیم هیچ زبری نباید داشته باشد باید عین آرد نرم باشد وگرنه زیر دندان میآید و خوشایند نیست .

طرز تهیه
ابتدا گوشت رو سه بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ میکنیم ، سپس همزمان با ورز دادن و به مرور بقیه مواد را کم کم به ان اضافه میکنیم دست آخر ادویه را که از الک رد کرده ایم را کم کم به مخلوط گوشت اضافه میکنیم وقتی تمام مواد حل شد باید حدود یک ربع تا نیم ساعت مواد را خوب ورز بدهیم تا گوشتمان انسجام پیدا کنه
رول (کاغذ مخصوص سوسیس ) را به سر مخصوص سوسیس درست کردن چرخ گوشت زده و با یک نخ محکم میبندیم و به چرخ گوشت میزنیم و مواد رو از چرخ مینیم تا به حالت سوسیسی در کاغذ بیاید وقتی مواد از چرخ گوشت بیرون میاد باید شخص دیگری باشه و دستش رو بگیره زیر مواد که نشکنه و هوا داخلش نره
بعد که گوشتها کاملا از چرخ گوشت اومد بیرون با یه نخ محکم و کلفت سوسیس ها رو در هرسایزی که میخوایم اندازه میزنیم و نخ پیچ میکنیم .
بعد توی بخار پز میزاری البته ما بخار پز نداشتیم یه قابلمه بزرگ رو گذاشتم آبش جوش اومد بعد ابکش فلزی گذاشتم روش و سوسیس هارو چیدم توی اون و در قابلمه رو گذاشتم و به مدت نیم ساعت بخار پز کردم بعد گذاشتم سرد شد و فریز کردم.

نکته: برای درست کردن سوسیس از هر نوع گوشتی میتونید و کنید فقط بدون چربی باشه مثل: گوساله ،گوسفند، بوقلمون ،شتر مرغ، مرغ
لطفاً به این مطلب رأی دهید…

پاسخ ترک