خوراک مرغ هندی

photo_2015-11-25_23-29-15
مواد لازم:
روغن=۱و ۴/۱ پیمانه/۳۰۰ میلی لیتر
پیاز ریز شده=۴ عدد متوسط
زنجبیل نرم شده=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
سیر تازه خرد شده=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
گشنیز نرم شده=۱ قاشق چایخوری
هل=۳ عدد
دانه فلفل سیاه=۳ عدد
رب گوجه فرنگی=۳ قاشق غذاخوری
ران مرغ بدون پوست=۸ عدد
آب=۱و ۴/۱ پیمانه
آب لیمو=۲ قاشق غذاخوری
فلفل سبز=۱ عدد
گشنیز تازه
فلفل سبز خلال شده برای تزئین

طرز تهیه:
۱٫ روغن را در ماهیتابه گرم کرده پیازها را در آن سرخ می کنیم.
۲٫ حرارت را کاهش داده و زنجبیل،کاری،سیر،پودر فلفل قرمز،گشنیز نرم شده،هل و دانه فلفل را به آن افزوده و خوب هم می زنیم تا مخلوط شود.
۳٫ رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کرده و حدود ۱۰-۵ دقیقه تفت می دهیم.
۴٫ رانها را به ماهیتابه افزوده و به هم می زنیم تا مواد کاملا جذب مرغ شود.
۵٫ آب را داخل ماهیتابه ریخته، سر آن را گذاشته و می گذاریم ۲۵-۲۰ دقیقه بپزد.
۶٫ آبلیمو،فلفل،سیر و گشنیز را به مخلوط افزوده مخلوط می کنیم.
۷٫ غذا را در ظرف می کشیم و آن را تزئین کرده و به صورت گرم صرف می نمائیم.

پاسخ ترک

سیزده + دو =