سیب زمینی آکاردنونی
photo_2015-11-25_23-24-21
سیب زمینی
سیر
آویشن
رزماری
نمک و فلفل سیاه
کره یا روغن زیتون
چطور بپزم:
سیب زمینی هایی که انتخاب می کنید باید درشت و یکدست باشن و تقریبا بیضی شکل باشند! برای راحتی که سر نخوره می توانیدقسمت زیرش را با چاقو صاف کنید البته احتیاجی هم نیست!
روی میز کار یا تخته قرار دهید و دو طرفش را سیخ چوبی قرار دهید تا چاقو تا انتها را برش نزند!
سپس با چاقو نازک، نازک برش بزنید!
خیلی آروم لای پره های سیب زمینی را باز کنید!
اگر دوست داشتید لا به لایش یا هر چند تا دونه یکی سیر بذارین سپس رویش را نمک و فلفل سیاه بپاشین! اگر تمایل دارین رزماری و آویشن را هم اضافه کنید. می تونید کره را نازک ببرید و لا به لای پره های سیب زمینی قرار دهید و یا تکه تکه روی سیب زمینی قراردهید و یا اگر از روغن زیتون استفاده میکنید با قاشق یا براش (قلم) روغن زیتون را روی آن بریزید تا توی همه ی قاچ ها برود. این کار باعث تردی بیشتر سیب زمینی می شود.
البته بعضی ها لا به لای قاچ هاش پنیر هم قرار میدن دیگه بقیش بستگی به خودتان دارد.
سیب زمینی را می گذاریم داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردیم به مدت یک ساعت تا بپزد. البته زمان پخت بستگی به درشتی و جنس سیب زمینی ها دارد! با نوک چاقو قسمت ته سیب زمینی را آزمایش میکنیم اگر نرم بود و پخته بود از فر خارج می کنیم!
در کنار غذا یا با سس کچاپ سرو میکنیم! نوش جان

پاسخ ترک