پاستا با سس پستو

photo_2015-11-25_23-21-08
چي لازم دارم:
سرکه يک قاشق سوپ خوري
روغن مايع دوقاشق سوپ خوري
نمک يک قاشق سوپ خوري
پاستا ۵۰۰گرم
روغن زيتون دوقاشق سوپ خوري
سس پستو به ميزان لازم
مواد لازم براي سس پستو :
برگ ريحان دوپيمانه
خلال پسته يا مغز ميوه کاج نصف پيمانه
سير سه حبه
پودر پنير پارمسان نصف پيمانه
دانه فلفل سياه يک قاشق چايخوري
نمک به ميزان لازم
روغن زيتون ۴/۱ پيمانه
چطور بپزم:
مقداري آب در ظرف مورد نظر ريخته و روي حرارت قرار مي دهيم تا به جوش آيد. سپس سرکه،روغن مايع،نمک و پاستا را به آّب جوش اضافه مي کنيم .توجه داشته باشيد حرارت بايد زياد باشد و به اندازه کافي آب در ظرف موجود باشد تا پاستاها به هم نچسبند. پاستاهارا در آب جوش هم مي زنيم و پس از ۱۰دقيقه الي ۱۲ دقيقه وقتي که پاستاها کاملا مغز پخت شدند، آن ها را در آبکش مي ريزيم. روغن زيتون را به پاستا اضافه نموده و همراه با سس پستو در ظرف مورد نظر سرو مي کنيم .
روش تهيه سس پستو :
برگ ريحان، خلال پسته ،سير،پودر پنيرپارمسان، دانه فلفل سياه و نمک را در مخلوط کن ريخته و در حين مخلوط شدن داخل مخلوط کن روغن زيتون را آرام آرام اضافه مي کنيم تا يک سس غليظ به دست آيد.سس راروي پاستاي داغ در ظرف سرو مي ريزيم.

پاسخ ترک

16 + هفده =