خورش مرغ مکزیکی

photo_2015-11-22_21-55-17
چي لازم داريم:
نصف ليوان روغن نباتي
يک کيلو و نيم مرغ
يک عدد فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد
۳ دسته پيازچه ريز شده
يک سوم ليوان گشنيز تازه ريز شده
يک قاشق غذاخوري سس گوجه فرنگي
۴۰۰گرم رب گوجه فرنگي
يک عدد پياز ريز رنده شده و ادويه مخلوط
نمک، فلفل قرمز
پودر آويشن به مقدار لازم

چطور بپزيم:
قطعات مرغ را خوب شسته وآبکشي کنيد. سپس روي حرارت ملايم گذاشته همراه با آب بگذاريد تا به مدت ۲۰دقيقه بپزد.
در هنگام پخت به آن کمي نمک و فلفل سياه و زردچوبه بزنيد و يک عدد پياز همراه با يک عدد سير روي آن خرد کنيد تا مرغ طعم بهتري بگيرد.
قطعات مرغ را در صافي انداخته و آب مرغ را کنار مي گذاريم.
روغن را در ماهيتابه ريخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ مي کنيم سپس در صافي مي ريزيم تا روغن اضافي آن برود.
پياز رنده شده را در روغن درون ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم هم مي زنيم تا طلايي رنگ شود. گشنيز تازه و پيازچه را به آن اضافه کرده هم مي زنيم.
رب گوجه فرنگي را به آن اضافه کرده هم مي زنيم و مي گذاريم مواد به مدت ۳الي۴دقيقه روي حرارت ملايم بماند. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه مي کنيم.
دو ليوان از آب مرغ را به مواد اضافه مي کنيم، سپس سس گوجه فرنگي را نيز به مخلوط اضافه کرده هم مي زنيم.
قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۵تا۲۰دقيقه روي حرارت ملايم مي گذاريم.
در آخر نمک، فلفل قرمز، ادويه و پودرآويشن را به مواد اضافه کرده و کمي هم زده و همراه با برنج سرو مي کنيم.

پاسخ ترک

Please enter your comment!
Please enter your name here