لازانیا قیفی

photo_2015-11-22_21-50-41

چي لازم داريم:
سينه مرغ پخته شده / ۱ عدد ( نصف سينه )
زردچوبه / ۱ قاشق چايخوري براي مرغ – ۱ قاشق غذاخوري براي خمير لازانيا
نمک / به ميزان لازم
پياز متوسط / ۱ عدد
روغن مايع / ۲ قاشق غذاخوري
خمير لازانياي گرد / ۱ بسته
فلفل دلمه اي / ۱ عدد کوچک
قارچ / ۲۵۰ گرم
کنسرو ذرت / ۳ قاشق غذاخوري
پنير موتزارلا / ۱ بسته
سس مايونز / ۱ قاشق غذاخوري
کره / براي چرب کردن کف ظرف
شير / يک ليوان

چطور درست کنيم:
پياز را با يک قاشق چايخوري زردچوبه و ۲ قاشق غذاخوري روغن مايع کمي تفت دهيد و سپس مرغ را اضافه کنيد و بعد کمي تفت داده در قابلمه را بگذاريد تا بپزد ( ۴۵ دقيقه ) در انتهاي پخت نمک را به آن بيافزاييد – پس از پخت مرغ را ريش ريش کرده – قارچ و فلفل دلمه را خرد کرده و با کنسرو ذرت مخلوط ميکنيم – يعني مخلوطي از (مرغ ريش شده – فلفل دلمه نگيني خرد شده – قارچ نگيني خردشده – ذرت و کمي پنير پارمزان ) داريم.

يک بسته لازانياي گرد نياز داريم .
قابلمه بزرگتري را پر از آب کرده و کمي نمک، روغن و يک قاشق غذاخوري زردچوبه به آن اضافه ميکنيم و منتظر ميشويم تا جوش آيد.
سپس لازانياها را تک تک به آب اضافه ميکنيم و به مدت ۱۵ دقيقه با حرارت متوسط مي پزيم (‌در قابلمه را نگذاريد )

سپس قابلمه حاوي لازانيا را داخل سينک ظرفشوئي گذاشته و آب سرد را با فشار کم درون آن باز ميکنيم ، تا زماني که آب داخل ظرف کاملاً سرد شود.
سپس خميرها را يکي يکي بيرون آورده و روي دستمال تميزي پهن ميکنيم و بعد خمير را از وسط برش ميزنيم.

روي خمير برش خورده کمي مايونز مي ماليم و سپس خمير را با دست حالت قيف درست ميکنيم.داخل قيف را با مخلوط گوشت و سبزيجاتي که قبلا آماده کرده ايم پر ميکنيم.
روي مواد را کمي پنير رنده شده و پودر آويشن مي پاشيم.

و قيف ها را داخل ظرفي که با کره سرد چرب کرده ايم مي چينيم . ( بهتر است ظرف گرد باشد )
يک ليوان شير را روي تمام قيف ها مي ريزيم و سپس پنير موتزارلا را به شکل دلخواه روي آن مي پاشيم. ( بهتر است پنير تمام سطح قيف ها را نپوشاند تا شکل اصلي نمايان تر باشد )

لازانيا را به مدت ۴۰ دقيقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد بپزيد. ( فر بايد از قبل گرم شده باشد )
مي توانيد پس از پخت روي لازانيا را با سس کچاب گوجه فرنگي تزيين کنيد.

پاسخ ترک

Please enter your comment!
Please enter your name here