کيک کاکا

photo_2015-11-21_23-40-45
اغلب کيک ها را با آرد گندم و شير مي پزند ولي اين کيک هم آرد تلفيقي دارد هم به شير آن ،ماست اضافه شده است . همه اين ها باعث شده است که طعمي متفاوت پيدا کرده است.

چي لازم دارم:
۱/۲ ۱ پيمانه آرد گند م
۱/۲ ۱ آرد برنج الک شد ه
۳ ق س ماست
۴ عد د تخم‌مرغ
۱ ق س بيکينگ‌پود ر
کمي وانيل
به ميزان لازم شکر
۱ ليوان شير
به ميزان لازم گرد و
به ميزان لازم کشمش
به ميزان لازم روغن

چطور بپزم:
۱٫ ابتد ا تخم‌مرغ ها را د ر يک ظرف مناسب بريزيد و خوب آنها را بزنيد، سپس شير و ماست را اضافه کرد ه، هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. حالا وانيل، بيکينگ‌پود ر و به ميزان لازم شکر را هم اضافه کرد ه و خوب مواد را با هم مخلوط کنيد.
۲٫ حالا آرد گند م و آرد برنج را به‌آرامي به مواد افزود ه و هم بزنيد تا مواد به غلظت ماست برسد. د ر انتها به ميزان د لخواه گرد و و کشمش را به مواد اضافه کرد ه و هم بزنيد تا مايه کاکا آماد ه شود.
۳٫ مقد اري روغن د ر يک تابه مناسب بريزيد و آن را روي حرارت قرار د هيد. حالا مواد را مانند کوکو د اخل تابه بريزيد و آن را خوب پخش کنيد تا کاملا سرخ شود. همچنين مي‌توانيد مايه کاکا را با قاشق د اخل تابه بريزيد و يا د ر تابه قالب مورد نظرتان را قرار د اد ه و مايه را د اخل آن بريزيد.
فوت و فن:
بهتر است قبل از اينکه گرد و و کشمش را به مواد اضافه کنيد، آنها را آغشته به کمي آرد کنيد.

پاسخ ترک

پنج + 15 =