خمیرمایه برای پخت نان
photo_2015-11-21_23-37-07
پختن نان خانگی کاری آسان و دلپذیر است، به شرطی که بدانید چگونه گرمای مایع را اندازه بگیرید تا خمیر نان شما به خوبی ور بیاید. در این مطلب، نحوه آماده کردن خمیرمایه برای پخت نان را توضیح داده ایم.
۱
اگر از خمیرمایه تر (فشرده) استفاده می کنید؛ باید دقت کنید که خمیرمایه تاریخ مصرف داشته باشد و از آن تاریخ نگذشته باشد.
۲
از شیر و یا آبی که ولرم باشد استفاده کنید تا باعث پف کردن خمیرمایه بشود. دمای شیر و یا آب باید بین ۵۰ تا ۵۵ درجه سانتی گراد باشد.
۳
دقت کنید که اگر مخمر خشک -معروف به مخمر گرانول- داشتید، مایع شما باید دمایی حدود ۲۰ درجه کمتر داشته باشد.
۴
دمای شیر را با انگشتان خود تست کنید. دما باید ولرم باشد، نه به صورتی که دست را بسوزاند.
۵
درصورتی که در دستور نان باید از کره استفاده کنید، برای سرد نشدن خمیرمایه، بهتر است که آن را به طور مستقیم به آرد اضافه کنید.
نکات و هشدارها
می توانید فر را در پایین ترین دما، به مدت ۱ دقیقه گرم کنید. فر را خاموش کرده و خمیر را داخل فر داغ قرار دهید، در آن را ببندید تا خمیر پف کند.
پختن نان با خمیرمایه، کمی لم دارد. بهتر است پس از آماده شدن خمیر و قرار دادن آن برای زمان استراحت و ورآمدن خمیر روی آن را با سلفون بپوشانید تا حرارت خمیرمایه کاهش پیدا نکند.

پاسخ ترک