کيک زيتون بادام و انگور قرمز

photo_2015-11-21_23-33-45
چي لازم دارم:
يک پيمانه ماست يوناني (چکيده و کم چرب)
نصف پيمانه روغن زيتون
۳ عدد تخم مرغ
يک عدد ليموترش
نصف پيمانه شکر
۱ ¼ پيمانه آرد کامل
¾ پيمانه بادام خرد شده
دو قاشق چايخوري بيکينگ پودر
¼ قاشق چايخوري نمک
دو پيمانه انگور قرمز بي دانه

چه جوري درست ميشه:
فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم کنيد.
در يک کاسه بزرگ، ماست، روغن زيتون، تخم مرغ، پوست رنده شده ليموترش و آب ليموترش را با يکديگر مخلوط کنيد. شکر، آرد، بادام خرد شده ، بيکينگ پودر و نمک را با يکديگر مخلوط کنيد.
قالب تارت رابا روغن زيتون چرب کنيد. مواد را داخل قالب بريزيد. انگورها را از وسط دو نيم کنيد و به صورت تزئيني روي مواد قرار دهيد.
قالب را به مدت ۱۵ دقيقه درون فر بگذاريد تا سطح آنها کاملا طلايي و برشته شوند. پيش از سرو اين تارت، بايد چند دقيقه آن را کنار بگذاريد تا کمي خنک شود. سپس ماست يوناني و عسل سرو کنيد.

پاسخ ترک

چهار + 8 =