املت قارچ

photo_2015-11-01_21-37-33
چي لازم دارم:
تخم مرغ : ۸ عدد
فلفل هندي قرمز کوچک خرد شده : يک عدد
پيازچه کوچک خرد شده : ۶ عدد
روغن بادام زميني : ۲ قاشق غذاخوري
قارچ دکمه اي خرد شده : ۱۰۰ گرم
سبزي دلخواه براي تزيين : ۸۰ گرم
چطور بپزم:
*چهار تخم مرغ را درون يک کاسه بشکنيد و نيمي از پيازچه و نيمي از فلفل خرد شده، که دانه هاي آن را دور ريخته ايد، را به آن اضافه کنيد و با يک چنگال به هم بزنيد.*يک تابه گود را با دماي متوسط گرم کنيد. نيمي از روغن را داخل آن بريزيد. تابه را تکان دهيد تا روغن تمام سطح داخل آن را بپوشاند. حالا مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بريزيد. تابه را اندکي به صورت چرخشي، تکان دهيد تا مخلوط تخم مرغ، تمام سطح تابه را بپوشاند و اطراف آن يک سانتيمتر بالا بيايد. نيمي از قارچ را روي مخلوط تخم مرغ بريزد، بگذاريد تا براي ۳۰ ثانيه روي حرارت بپزد تا زماني که سطح زيرين آن خودش را بگيرد و سفت شود. املت را از وسط روي هم تا کنيد.
*سپس ماهيتابه را خم کنيد تا تخم مرغ هايي که هنوز پخته نشده و مايع هستند، در گوشه آن جمع شوند و بگذاريد تا ۳۰ ثانيه روي حرارت باقي بماند. حالا املت را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز براي ۳۰ ثانيه بپزد و به رنگ طلايي روشن در بيايد.
*آن را داخل ظرف دربسته اي بگذاريد تا گرم بماند. اين کار را با تخم مرغ، فلفل، پياز، روغن و قارچ هاي باقي مانده تکرار کنيد .
* املت ها را از وسط برش بزنيد. روي آن ها را با سبزي دلخواه تان تزيين کنيد و مقداري سُس سويا روي آن ها بريزيد.

پاسخ ترک

چهارده − 8 =