گراتن سبزیجات در گنجه

مواد لازم
لوبیا سبز ۱۵۰ گرم
هویج متوسط ۲ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
کره ۴ قاشق چایخوری
گل کلم ۱۰۰ گرم
کدوی سبز متوسط ۳ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
روغن مایع ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
سس سفید ۲ پیمانه
پنیر پارمسان ۱۵۰ گرم
پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم

طرز تهیه
۱- فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نموده، لوبیا سبز را پس از آن که بندهای آن را بیرون کشیدیم به حالت مورب به اندازه یک بند انگشت برش می‌دهیم.
۲- پس از شستن، آب‌پز نموده، سپس در صافی ریخته تا آب آن خارج شود.
۳- هویج را پس از پوست گرفتن چهار قاچ کرده به اندازه لوبیا سبز برش داده آب‌پز می‌کنیم.
۴- سپس قارچ را خرد کرده در مقداری کره تفت می‌دهیم.
۵- گل کلم را نیز تکه‌تکه کرده در مقداری آب می‌جوشانیم.
۶- کدو را نیز به اندازه هویج برش داده در کمی کره تفت می‌دهیم.
۷- تمام سبزیجات را با هم مخلوط کرده، کمی نمک و فلفل روی آن‌ها می‌پاشیم.
۸- رب گوجه‌فرنگی را در روغن مایع تفت داده، به سبزیجات اضافه می‌کنیم.
۹- ته ظرف مناسب کمی سس سفید ریخته، مواد سبزیجات را روی آن می‌ریزیم، بقیه سس سفید را روی سبزیجات اضافه می‌کنیم.
۱۰- پنیر پارمسان و پنیر موزارلا را رنده کرده روی آن می‌پاشیم ظرف گراتن در پنجره وسط فر به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا روی مواد طلایی شود.

 

photo_2015-08-08_03-35-41

منبع :‌سرآشپز گنجه

پاسخ ترک