کلوچه کشمشی خونگی

آرد کامل ۱,۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر ۲.۵ قاشق چایخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
کره آب شده ۶ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال ۲ قاشق چایخوری
کشمش ۱/۴ پیمانه
تخم‌مرغ درشت ۱ عدد
خامه ۵-۴ قاشق غذاخوری

۱- فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید.
۲- در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ‌پودر، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با انگشتان خود آن را ورز دهید تا خمیری شوند. پوست پرتقال و کشمش بی‌دانه را اضافه کنید و هم بزنید.
۳- در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ و ۴ قاشق غذاخوری خامه را با یکدیگر با چنگال مخلوط کنید. آنها را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه پهن کنید.
۴- آنها را به اندازه دلخواه برش دهید و داخل سینی فر بچینید.
۵- آنها را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این کلوچه‌ها را گرم سرو کنید.

photo_2015-08-01_15-05-37

پاسخ ترک