کشمش پلو با مرغ

photo_2015-11-08_23-41-47
چي لازم دارم:
برنج ۶ پيمانه
مرغ ۱ عدد
کشمش (پلويي) ۲ پيمانه
زعفران (آب کرده) ۳ قاشق سوپخوري
روغن (حيواني) ۱/۲ پيمانه
پياز (سرخ شده) ۱ چهارم پيمانه
رب نارنج ۳ قاشق سوپخوري
نمک به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
کرفس (اختياري) به ميزان لازم

چطوري درست کنم:
۱٫ ابتدا مرغ را شسته و پوست آن را جدا ميکنيم و مرغ را به شش يا هشت تکه تقسيم نموده و با نمک، فلفل و ادويه مزه‌دار مي‌کنيم.

۲٫ بعد مرغ‌هاي مزه‌دار شده را با مقداري روغن با حرارت ملايم سرخ مي‌نماييم.

۳٫ در آخر رب نارنج را با نصف پيمانه آب مخلوط کرده و به همراه پيازداغ روي مرغ‌هاي سرخ‌شده مي‌ريزيم و اجازه مي‌دهيم تا کاملا بپزند.اگر دوست داريد ميتوانيد مقداري کرفس را جداگانه سرخ کرده و با مواد مخلوط کنيد.

۴٫ برنج را در ظرفي مناسب به مرحله آبکشي رسانده و آبکش نموده و دم مي‌کنيم. کشمش‌ها را شسته و سرخ نموده سپس مقداري از برنج دم کرده، کشمش، زعفران و روغن حيواني داغ کرده را با هم مخلوط مي‌کنيم.

۵٫ در ظرف سرو ابتدا پلوي ساده را کشيده، تکه‌هاي مرغ را بر روي آن قرار داده و مخلوط کشمش و برنج را روي آن مي‌دهيم و سرو مي‌نماييم.

نکات:
۱) اگر مرغ را با حرارت ملايم سرخ کنيد، در حين سرخ شدن، پخته مي‌شود و نيازي به زمان پخت جداگانه ندارند.
۲) اگر دوست داريد به جاي رب نارنج از رب انار ترش استفاده کنيد يا آن را حذف کنيد.
۳) اگر در حين جوشيدن برنج يک عدد ليمو عماني داخل آب بيندازيد عطر خيلي خوبي به برنج شما ميدهد.
۴) اين غذا در دستور اصلي کرفس ندارد.

 

 

پاسخ ترک

2 × سه =