ژله  بستنی

photo_2015-10-25_23-02-40

پودر ژله ۲ بسته . پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری . شکر ۲ قاشق چایخوری

آب جوش ۲ لیوان . آب سرد ۱ لیوان . شیر یا بستنی ۱ لیوان . برش های میوه به مقدار لازم
طرز تهیه : قالب ژله را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود ؛ برای تهیه این دسر به دو نوع ژله نیاز دارید و هر ژله را باید جداگانه اماده کنید.

۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین و ۱ قاشق چایخوری شکر را بهمراه یک بسته پودر ژله درون یک لیوان اب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایع شفاف شود سپس یک لیوان اب سرد به ان اضافه نمائید.

میوه ها را خرد کنید و کف قالب قرار دهید سپس ژله ای که اماده کرده اید روی میوه ها بریزید سپس ژله به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهی
بسته دوم پودر ژله را باز کنید و داخل کاسه با ۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین ، ۱ قاشق چایخوری شکر و یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا شفاف شود سپس ۱ لیوان شیر سرد یا بستنی نرم شده ( بستنی را هم بزنید تا نرم شود ) به ژله اضافه کنید.

پس از اینکه ژله خودش را گرفت از فریزر خارج کنید و ژله دوم را روی ان بریزید ؛ ظرف را ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا ژله دوم نیز بسته شده و اماده سرو شود ؛ برای سرو ابتدا قالب ژله را برای چند ثانیه درون ظرف اب جوش فرو ببرید و بلافاصله درون بشقاب سرو برگردانید.

نکته ها : پودر ژلاتین برای این مورد استفاده قرار میگیرد که وجود میوه درون ژله مانع از بستن شدن ژله نشود و همچنین ژله سریع تر اماده و بسته شود.

قبل از ریختن لایه دوم باید از استحکام ژله زیرین مطمئن شوید تا ژله ها باهم ترکیب نشوند ، برای داشتن ژله بدون رنگ از پودر ژله آلوورا استفاده کنید.

پاسخ ترک

یک × 5 =