پیراشکی بقچه ای

:مواد میانی:سینه مرغ.لوبیاسبز.قارچ.فلفل دلمه.پیاز فراوان.سس مایونر.نمک وفلفل. پیاز رو سرخ می کنیم مرغ پخته رو ریش ریش کرده اضافه می کنیم قارچ سرخ شده،لوبیا سبز آب پز شده ،فلفل دلمه ونمک وفلفل را اضافه کرده کمی تفت می دهیم.آخر سس مایونز را افزوده وحرارت رو خاموش می کنیم اگر خواستیم وقتی سرد شد به مواد پنیر پیتزا اضافه مکنیم. مواد خمیر:۳لیوان شیر،ا لیوان روغن مایع،۳عدد تخم مرغ،۲/۵قاشق غ شکر،۲/۵قاشق غ پودر مایع خمیر،آرد به میزان لازم. طرز تهیه خمیر:ابتدا ۳لیوان شیر رو روی حرارت گذاشته تاکمی ولرم شود ۲/۵قاشق شکر اضافه کرده هم می زنیم تا شکر باز شود از روی حرارت بر داشته۲/۵قاشق پودر مایه خمیر افزوده کنار گذاشته تاسرد شود.۳عدد تخم مرغ رایکی یکی افزوده وبا دست هم می زنیم بعد یک لیوان روغن مایع اضافه کرده آخر آرد را افزوده تا جایی که خمیر به دست نچسبد خمیر باید کمی سفت باشد.خمیر را۱۰تا۲۰دقیقه استراحت می دهیم بعد به صورت مربع باز کرده مواد رو داخلش گذاشته اطراف چهار گوشه خمیر را گرفته واطرافش رو به هم به وسیله سفیده تخم مرغ که کمی با چنگال زدیم به هم می چسبانیم.ودر روغن سرخ می کنیم پیراشکی را بر عکس داخل روغن داغ می گذاریم تا باز نشود وقتی روی پیراشکی سرخ شد بر می گردونیم.بعد روی دستمال آشپز خانه گذاشته تا روغن اضافیش گرفته شود!

 

photo_2015-07-30_14-07-58 photo_2015-07-30_14-08-05 photo_2015-07-30_14-08-08

پاسخ ترک