پنکیک پیازچه

مواد لازم (برای۴ نفر) :

پیازچه۲ لیوان ۵۰ کیلوکالری هویج۱ لیوان ۲۵ کیلوکالری فلفل دلمه‌ای قرمز۱ لیوان ۲۵ کیلوکالری کدو سبز۱ لیوان ۲۵ کیلوکالری پیاز قرمزنصف لیوان۱۵ کیلوکالریآرد برنج۳ قاشق غذاخوری۸۰ کیلوکالریآرد گندم۶ قاشق غذاخوری۱۶۰ کیلوکالریتخم مرغ۳ عدد۳۰۰ کیلوکالریروغن کنجد۲ قاشق غذاخوری۱۸۰ کیلوکالری

طرز تهیه :
برای شروع پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های ریزی در آورید سپس فلفل دلمه‌ای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آردها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامه‌ای سفت درآید. زرده را نیز به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابه‌ای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید.

 

photo_2015-08-01_18-52-29 photo_2015-08-01_18-51-46 photo_2015-08-01_18-51-48 photo_2015-08-01_18-51-50 photo_2015-08-01_18-51-51 photo_2015-08-01_18-51-52 photo_2015-08-01_18-51-53 photo_2015-08-01_18-52-23 photo_2015-08-01_18-52-26

پاسخ ترک