پلو بحرینی
photo_2015-10-27_00-33-03
چي لازم دارم:
برنج : ۳ ليوان
ران و سينه مرغ : ۶ عدد
پياز متوسط : ۴ عدد
گردو و خلال بادام : يک ليوان
کشمش پلويي : نصف ليوان
پودر ليمو عماني : قاشق غذاخوري
ليمو عماني درسته : ۲ عدد
ادويه ي پلويي : به ميزان لازم
دارچين و زردچوبه : به ميزان لازم
نمک و فلفل : به ميزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا برنج را شسته و کمي نمک مي زنيم و مدت دو ساعت قبل از پخت خيس مي کنيم.
سپس مرغ ها را با مقداري آب، پياز و دو عدد ليمو عماني درسته و مقداري زردچوبه و نمک و فلفل مي گذاريم بپزند. آب مرغ بايد زياد باشد، زيرا براي دم کردن برنج از آب مرغ استفاده مي شود.
پيازها را پوست کنده و خلال و سرخ مي کنيم تا کاملا طلايي شوند. سپس پيازهاي سرخ شده را به دو قسمت تقسيم مي کنيم، نيمي از آنها را براي پلو ونيمي ديگر را براي تزيين پلو استفاده مي کنيم.
نصف پيازها را در قابلمه ي موراد نظر براي دم کردن پلو مي ريزيم.
بعد از پخت مرغ ها، آب آن را جدا کرده و در قابلمه ي پبازها مريزيم تا بجوشد.
نمک برنج را شسته و در قابلمه ي آب مرغ مي ريزيم و مي گذاريم با حرارت نسبتا متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود.
سپس قبل از اين که برنج را دم کنيم، مقداري ادويه ي پلويي و دارچين روي آن مي پاشيم و پلو را دم مي کنيم.
کشمش، گردو و خلال بادام را با نيمي از پيازهاي سرخ شده تفت مي دهيم و پودر ليمو عماني روي آن مي پاشيم.
بعد از دم کشيدن پلو، با کفگير پلو را مخلوط مي کنيم تا ادويه و دارچين با پلو مخلوط شوند.
سپس کمي به برنج روغن زده و در ديس مي کشيم.
بهتر است پلو را در وسط و مرغ ها را دور تا دور ديس و مواد مخلوط شده (کشمش و گردو و …) را بين مرغ ها قرار دهيد.

پاسخ ترک

5 × پنج =