پخت مرغ آنچیلادا

photo_2015-11-08_23-39-02

چي لازم دارم:
سينه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان ۴ عدد
پياز خرد شده ۱ عدد
خامه ترش ۱/۲ پيمانه
پنير چدار خرد شده ۱ پيمانه
جعفري خرد شده ۱ قاشق غذا خوري
سبزي معطر ۱/۲ قاشق چاي خوري
فلفل سياه و فلفل سفيد ۱/۲ قاشق چاي خوري
نمک ۱/۲ قاشق چاي خوري
سس گوجه فرنگي ۴۰۰ گرم
آب ۱/۲ پيمانه
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق غذا خوري
فلفل سبز خرد شده ۱/۳ قاشق غذا خوري
سير خرد شده يک حبه
نان تورتيلا مکزيکى آماده يا نان ذرت ۸ عدد
سس تاکو ۱ عدد

چطوري درست کنم:
۱- فر را از قبل روي دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت ( ۱۷۵ درجه سانتي گراد) گرم کنيد

۲- مرغ ها را در محيط يک ديگ نچسب با حرارت متوسط تا زماني که ديگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتي نباشد بپزيد ، سپس چربي هاي اضافي را خالي کنيد بعد از آن مرغ ها را به شکل مکعب دربياوريد و دوباره در ديگ قرار دهيد . سپس پياز ، خامه ترش ، پنير چدار ، جعفري ، پونه کوهي و فلفل سياه سفيد را اضافه کنيد و تا زماني که پنير ذوب شود حرارت بديد . نمک، سس گوجه، آب، پودر چيلي و فلفل سبز و سير را هم بزنيد.

۳- مقداري از مخلوط را در نان ذرت مکزيکي (يا هر نان ذرتي که در دسترس داريد) رول کنيد و آنها را در ظرف پختي به اندازه بزرگ بچينيد سپس روي آنها را با سس تاکو و ۴/۳ فنجان پنير چدار پوشش بديد . بعد از اين کار اون ها رو در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقيقه بدون روکش و پوششي بپزيد . قبل از سرو کردن اجازه دهيد غذا ۱۰ دقيقه خنک شود.

پاسخ ترک

یک × چهار =