نرگسی

۱ کیلوگرم

اسفناج
۳ عدد
تخم مرغ
۲ عدد
پیاز
به میزان لازم
نمک
به میزان لازم
فلفل

نرگسی

اموزش اشپزی نرگسی :

اسفناج ها را  شسته و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس یک لیوان آب و کمی نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط  در مدت کوتاهی بپزید. آب را خالی کنید و با پشت قاشق به اسفناج فشار وارد کنید تا آب آن خالی شود. در ظرفی نچسب پیازها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر به سایت آشپزی مراجعه نمایید

سلامتی نرگسی :

پیاز خاصیت ضدعفونی کنندگی و میکروب کشی دارد. تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و املاح ضروری است و می تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد. یک عدد تخم مرغ متوسط ۷۶ کیلوکالری انرژی دارد. اسفناج مدر، ملین، زود هضم و دفع کننده صفرا بوده، جهت رفع التهاب و تشنگی تب های گرم، بیماری های ریه مفید است.

خواص نرگسی :

اسفناج، پیاز و فلفل گرم هستند و تخم مرغ دارای مزاجی خنثی است چون هم سرد است و هم گرم.

  1. اسفناج ها را شسته و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس یک لیوان آب و کمی نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط در مدت کوتاهی بپزید. آب را خالی کنید و با پشت قاشق به اسفناج فشار وارد کنید تا آب آن خالی شود.
  2. در ظرفی نچسب پیازها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید.
  3. اسفناج ها را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه دیگر سرخ کنید
  4. طح آن را با پشت قاشق صاف کنید و تخم مرغ ها را بدون آنکه زرده آن بپاشد روی پیاز و اسفناج بشکنید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و در ظرف غذا رو بذارید تا بپزد
  5. دقت کنید که زرده تخم مرغ ها سفت نشود.

پاسخ ترک