اگر به دنبال یک غذای مدرن هستید ما به شما پاستای خامه تنوری را پیشنهاد می دهیم.سریع ترین غذایی که بعد از روزی سخت و کسل کننده می تواند شما را سیر و خستگی را از بدنتان خارج کند، یک پاستای ساده اما خوشمزه است.

نحوه ی درست کردن پاستای خامه تنوری

مواد لازم برای ۴ نفر:

پاستای فرمی: ۱۷۵ گرم
روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد ساطوری
سیر: یک حبه، ساطوری
خامه معمولی: ۳۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر گودا یا چدار: ۱۷۵گرم، رنده شده

نحوه ی درست کردن پاستای خامه تنوری

روش تهیه:

پاستا را به روش همیشگی در ۴لیتر آب جوش و ۴ قاشق غذاخوری نمک بجوشانید و پس از مغزپخت شدن و قبل از خرد شدن آبکش کنید.در همین حال ۴ قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، در یک دقیقه آخر سیر را نیز اضافه کنید.

در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با کمی نمک و فلفل بزنید تا یکدست شود. خامه را همراه مایه پیاز و سیر داخل آن ریخته و پنیر را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کرده و پاستا را درون آن بریزید.یک ظرف حدودا یک لیتری نسوز را چرب کرده و مایه پاستا را در آن بریزید و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روی طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود.

Powered by WPeMatico

Save

پاسخ ترک

18 − 13 =