مافین سیب زمینی یکی از غداهایی می باشد که با سیب زمینی فروان درست میشود.مافین سیب زمینی بافت بسیار نرمی دارند. مانند سوفله, در فر پف می نمایند و بهتر است داغ سرو شوند.

۱۲ عدد قالب یک نفره کیک مافین را با کره چرب نموده و کمی آرد بپاشید. سیب زمینی های نگینی شده را در یک قابلمه آّب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آن ها را آّبکش نموده و خوب له نمایید تا کاملا صاف شوند. پوره سیب زمینی را در یک کاسه ریخته و آرد,

شکر, بکینگ پودر, کشمش و زرده تخم مرغ ها را به سیب زمینی بیافزایید و خوب مخلوط نمایید.در یک کاسه تمیز, سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملا پف نمایند و سفت شوند. سپس با قاشق فلزی آن را آرام آرام به مخلوط سیب زمینی اضافه نمایید تا کاملا با آن ترکیب شود. خمیر را داخل قالب های کیک بریزید.

مافین ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس حرارت فر را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد برسانید و نان ها را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پف نمایند.مافین ها را از قالب بیرون آورید و داغ سرو نمایید.

Powered by WPeMatico

پاسخ ترک