کدبانوهای عزیز شما می توانید تارت فلفل کبابی را برای مهمانیه های شما تهیه فرمایید.سبزیجات کبابی به این نوع تارت فلفل اصالت خاصی می بخشند . آن را داغ سرو نمایید و برای سرو در فضای باز آن را سرد نمایید .

مواد لازم جهت تهیه خمیر :

آرد معمولی : ۱۷۵ گرم     نمک : مقدار کمی     کره یا مارگارین : ۷۵ گرم     زیتون سبز بدون هسته ریز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری     آب سرد : ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تهیه مایه ی میانی تارت :

فلفل دلمه ای قرمز : ۱ عدد     فلفل دلمه ای سبز : ۱ عدد     سیر , له شده : ۲ حبه     روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری    پنیر مازارلا , رنده شده : ۱۰۰ گرم     تخم مرغ : ۲ عدد     ریحان بازل , خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری     نمک : مقداری    فلفل : مقداری

طرز تهیه تارت فلفل کبابی :

جهت تهیه خمیر این تارت باید ابتدا آرد و نمک را در یک کاسه الک نمایید . سپس کره یا مارگارین را با آن ورز دهید و به شکل خرده های نان دربیاید . زیتون ها و آب سرد را اضافه نمایید و مواد را با هم مخلوط نموده تا به خمیری نرم تبدیل شود .خمیر حاصل را بر روی سطحی آرد پاشیده شده ,

پهن نمایید و آن را در یک قالب کف پیچ دار نانوایی به قطر ۲۰ سانتیمتر قرار می دهیم و با چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد نمایید و بگذارید در یخچال سرد شود .در همین فاصله , تمام فلفل ها را از طول نصف نمایید . دانه های آن ها بگیرید و روی سینی فر طوری که پوستشان رو به بالا باشد , قرار دهید .

سیر و روغن را با هم مخلوط نمایید و با قلم موی مخصوص آشپزخانه روی فلفل ها بمالید . آن ها را در فری که از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گزم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پوست آن ها بسوزد و سیاه شود . بگذارید فلفل ها کمی خنک شوند .

سپس آن ها را پوست بکنید و باریک خلال نمایید . فلفل ها را روی خمیر قرار دهید و یک لایه پنیر مازارلا روی آن ها بریزید .تخم مرغ ها و شیر را با هم زده و ریحان را اضافه نمایید . نمک و فلفل را افزوده و همه را روی مواد داخل تارت بریزید . قالب تارت را روی سینی فر بگذارید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خودش را بگیرد . می توانید سرد یا گرم آن را سرو نمایید .

Powered by WPeMatico

پاسخ ترک

4 × چهار =