مواد لازم ماهی شکم پر

ماهی
۱ عدد
گشنیز خرد شده
۲۵۰ گرم
پیاز خرد شده
۱ عدد
سیر خرد شده ۲۵۰ گرم
تمبرهندی به میزان لازم
گردو
۵۰ تا ۱۰۰ گرم
ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه:

– ماهی را كاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.

– مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

– سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم.

– پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

– درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

– مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

– در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

– سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

* نکته :

– به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد.

– به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.
بهترین غذاها دسرها نوشیدنی…. را از گنجه بخواهید

photo_2015-08-08_19-53-21

photo_2015-08-08_19-53-13

photo_2015-08-08_19-53-14

photo_2015-08-08_19-53-15

photo_2015-08-08_19-53-16 (2)

photo_2015-08-08_19-53-16

photo_2015-08-08_19-53-17

photo_2015-08-08_19-53-19

photo_2015-08-08_19-53-20

 

پاسخ ترک

4 × یک =