کلوچه گوشت

photo_2015-09-08_20-40-06

مواد لازم برای خمیر کلوچه

تخم مرغ : ۲ عدد

روغن مایع : نصف پیمانه

ماست : نصف پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری

زعفران دم کرده : مقداری

آرد : یک پیمانه سرخالی

نمک : یک قاشق مربا خوری

آویشن یا ادویه دلخواه: به میزان لازم

کنجد : مقداری

مواد لازم برای میان کلوچه

پیاز ریز شده : ۲ عدد

گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم

سیر ریز شده : ۳ حبه

فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد کوچک

ریحان تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری

هویج رنده شده : یک عدد متوسط

رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

ادویه دلخواه : مقداری

طرزتهیه

پیاز رو تفت بدید ، سیر رو بهش اضافه کنید ، بعد گوشت رو افزوده خوب تفت بدید بعد فلفل دلمه ای ، هویج ، نمک ، ادویه و رب رو افزوده ۱۰ دقیقه تفت دهید درانتها ریحان رو افزوده مخلوط کرده ازرو حرارت بردارید.

تخم مرغ و نمک و ادویه رو خوب هم بزنید بعد روغن رو بهش اضافه کنید ، ماست و بیکینگ پودر رو هم با هم مخلوط کرده و به مایع تخم مرغ اضافه کنید درانتها آرد وعفران رو افزوده خوب مخلوط کنید خمیر بدست آمده غلظتی مثل فرنی خواهد داشت

ساندویج ساز رو گرم کنید ، نیازی نیست که چربش کنید ، کمی کنجد تو خببرههاش بریزید

تو هرخونه یه قاشق از خمیر بریزید

روی هر کدوم یه قاشق ازمایع گوشتی بریزید

مجددا روی اونها یه قاشق خمیر بریزید و روروشن کنجد بپاشید

ساندویج ساز رو ببندید و حدود سه دقیقه کلوچه هار و بپزید ، شاید کمی بیشتر یا کمتر بسته به اینکه بخواهید چقدر سرخ بشه زمان ببره????

پاسخ ترک

5 × 2 =