طرز تهیه کباب کاسه ای

ﮐﺒﺎﺏ ﮐﺎﺳﻪ ﯾﯽ :

ﮐﺒﺎﺏ ﮐﺎﺳﻪ ﯾﯽ ﯾﺎ ﺗﺎﺳﻪ ﯾﯽ ﺑﻪ ﺭﻭﺍﯾﺘﯽ ﯾﮏ ﻧﻮﻉ ﮐﺒﺎﺏ ﺧﻮﺯﺳﺘﺎﻧﯽ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ

ﺗﻮﯼ ﮐﺎﺳﻪ ﻫﺎﯼ ﺭﻭﺣﯽ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻣﯽ ﺷﻪ ….. ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺧﻮﺩﺵ ﯾﮏ ﺟﻮﺭ ﻇﺮﻑ

ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻫﺴﺖ …. ﻇﺎﻫﺮ ﻧﻮ ﻭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺩﺍﺭﻩ ….. ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﯾﻦ

ﮐﺒﺎﺏ ﻧﯿﺎﺯﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﺁﺏ ﭘﯿﺎﺯ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺸﻪ …. ﻓﻘﻂ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺍﻭﻥ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻔﻞ ﺯﺩﻩ

ﻣﯽ ﺷﻪ …. ﻫﻢ ﺗﻮﯼ ﻓﺮ ﻣﯽ ﺷﻪ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩ ﺍﻭﻥ ﺭﻭ ﻭ ﻫﻢ ﺭﻭﯼ ﮔﺎﺯ ﺑﺎ ﺷﻌﻠﻪ ﯼ

ﻣﻼﯾﻢ ﻭ ﺩﺭﭘﻮﺷﯽ ﮐﻪ ﺭﻭﯼ ﺑﺎﺩﯾﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﻣﯽ ﺷﻪ ….. ﺍﮔﺮ ﺗﻮﯼ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﻫﺴﺖ

ﺩﺭﺳﺖ ﺑﺸﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﻧﯿﻦ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭ ﺕ ۲۵۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﺑﯿﺴﺖ

ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﻭﻥ ﺭﻭ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻦ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﻏﺬﺍ ﺭﻭ ﻣﺮﺗﺐ ﭼﮏ ﮐﻨﯿﻦ …..

ﺍﯾﻦ ﻫﺎ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺿﯿﺤﺎﺗﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﮐﻪ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﺒﺎﺏ ﺧﻮﺵ ﻣﻨﻈﺮﻩ

ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ …..

ﻭﺍﯾﻨﻢ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﯿﺸﺘﺮﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍﯼ ﻟﺬﯾﺬﺍﺯﺳﺎﯾﺖ ﭼﯽ ﺑﭙﺰﻡ؟

ﻣﺎﯾﻪ ﮐﺒﺎﺏ ﮐﻮﺑﯿﺪﻩ ‏( ﮔﻮﺷﺖ ﮔﺎﻭ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎ ۱۲ – ۲۰ ﺩﺭﺻﺪ ﭼﺮﺑﯽ، ﭘﯿﺎﺯ، ﻧﻤﮏ ‏)

ﺭﺍ ﻃﺒﻖ ﻋﮑﺲ، ﺭﻭﯼ ﺟﺪﺍﺭﻩ ﯼ ﺩﺍﺧﻠﯽِ ﯾﮏ ﮐﺎﺳﻪ ﯼ ﻓﻠﺰﯼ ﭘﺨﺶ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﺎ

ﺣﺮﺍﺭﺕ ۲۵۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ، ﮐﺒﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ . ﻭ ﯾﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮐﺎﺳﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻧﻮﺍﯾﯽ

ﺳﻨﮕﮑﯽ ﯾﺎ ﺑﺮﺑﺮﯼ ﻣﺤﻠﻪ ﯼ ﺧﻮﺩ ﺑﺴﭙﺎﺭﯾﺪ، ﺗﺎ ﺩﺭ ﺗﻨﻮﺭِ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﺍﯾﺘﺎﻥ ﮐﺒﺎﺏ ﮐﻨﺪ .

ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ، ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ ﺩﻟﻤﻪﺍﯼ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﺳﻪ ﻗﺮﺍﺭ

ﺩﻫﯿﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻨﺼﻮﺭﺕ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﮐﺎﺳﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ، ﺁﺑﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ

ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﺳﻪ ﺟﻤﻊ ﺷﺪﻩ ﺑﻬﻤﺮﺍﻩ ﮔﻮﺟﻪ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﮐﺎﺳﻪ ﺭﺍ

ﻣﺪﺗﯽ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﻫﯿﺪ . ﺁﺏ ﻭ ﮔﻮﺟﻪ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺻﺎﻓﯽ ﻋﺒﻮﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﺯ

ﺍﯾﻨﻄﺮﯾﻖ ” ﺁﺏ ﮐﺒﺎﺏ ” ﺧﻮﺷﺒﻮ ﻭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩﺍﯼ ﺭﺍ ﺑﺪﺳﺖ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺁﻭﺭﺩ

پاسخ ترک

پنج + 9 =