طرز تهیه کاچی با آرد برنج

photo_2015-11-01_21-43-39

آرد برنج ۵ قاشق غذاخوری . روغن یا کره ۳ قاشق غذاخوری . آب ۳ لیوان

گلاب ۳ قاشق غذاخوری . زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری . شکر ۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه : کره را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، پس از داغ شدن کره آرد برنج را بریزید و تفت دهید تا طلایی شود ، وقتی ارد برنج طلایی شد میتوانید ارام ارام اب را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا ارد برنج گلوله نشود.

پس از مخلوط شدن ارد و اب میتوانید شکر ، زعفران و گلاب را اضافه کنید ، تمام مواد را روی حرارت ملایم انقدر بهم بزنید تا مواد غلیظ شوند سپس درون ظرف بریزید و سرو کنید.

نکته ها : میتوانید در صورت تمایل ۱/۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل بریزید ، همچنین میتوانید از عسل بجای شکر استفاده کنید ، مقدار شکر بنابر سلیقه میتواند کم و زیاد شود.

پاسخ ترک

هشت − 3 =