طرز تهیه پاناکوتا

photo_2015-11-14_23-28-37

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
پودر ژله انار
۱۰۰ گرم یا یک بسته
۱۰۰ گرم / ۶۰ کالری

انار
یک عدد درشت (دان کنید)
۱۰۰ گرم / ۵۱ کالری

خامه
۳۰۰ گرم
۱۰۰ گرم / ۳۵۰ کالری

شیر
۱۶۰ میلی لیتر یا دو سوم پیمانه
۱۰۰ گرم / ۱۱۰ کالری

شکر
۵۵ گرم یا یک چهارم پیمانه
۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری

پودر ژلاتین
۲ قاشق چای خوری
۱۰۰ گرم / ۳۳۸ کالری

وانیل
یک چهارم قاشق چای خوری
۱۰۰ گرم / ۳۳۰ کالری

طرز تهیه دسر ژله ای پاناکوتا :

*. ابتدا کف و دیواره های قالب مناسب دسر را با مقدار کمی روغن مایع چرب کنید. اگر میزان روغن برای چرب کردن قالب زیاد بود، اضافی آن را با دستمال کاغذی پاک کنید (این کار برای برگرداندن دسر به صورت قالبی انجام می شود).حالا در کاسه بلوری نصف میزان پودر ژله را ابتدا در نصف پیمانه آب جوش حل کرده.

*. سپس نصف پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید؛ پس از اینکه پودر به طور کامل در آب حل شد، نیمی از دانه های انار را در داخل مایه ژله بریزید و سپس کل مایه را به قالب دسر منتقل کنید.قالب را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. نیم ساعت قبل از پایان این مدت، شروع به درست کردن مایه خامه ای کنید.

*. برای این منظور شیر و خامه را در ظرفی فلزی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا با هم مخلوط شوند. شکر و پودر ژلاتین را نیز به آن اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا شکر و ژلاتین در مواد حل شود ولی مراقب باشید مایه نجوشد.بعد وانیل را به آنها افزوده و دوباره مخلوط کنید. حالا مایه را از یک صافی فلزی عبور دهید.

*. تا دانه های ژلاتینی که حل نشده، روی صافی باقیمانده و مایه ای صاف و یکنواخت حاصل شود.پس مایه را کنار بگذارید تا سرد شود. پس از آن، ژله را از یخچال بیرون آورید و مایه خامه ای را روی آن بریزید و دوباره به یخچال برگردانید و مدت ۳ ساعت در آن قرار دهید تا خامه سفت شود.پس از این مدت دوباره با بقیه پودر ژله مایه ژله ای آماده کنید و بعد از ریختن.

*. باقیمانده دانه های انار، سطح خامه ای را با ژله بپوشانید و آن را دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله رویی ببندد.در پایان، قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید. برای این منظور ابتدا دست تان را با آب سرد خیس کنید، سپس به دور دیواره قالب بکشید و قالب را برگردانید.نکته: اگر هنگام برگرداندن قالب دسر به طور کامل برنگشت، روی آن را با تکه های ژله چسبیده به کف قالب تزئین کنید.

پاسخ ترک

3 + 14 =