نان چای قزوین از جمله نان های پرطرفدار ایرانی می باشد.یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین شیرینی های قزوین بعد از باقلوا نان چای است که دستور آن را برای شما خوبان آماده کرده ام

طرز تهیه نان چای قزوین

مواد لازم نان چای قزوین:

آرد ۳۰۰ گرم

روغن جامد ۱۰۰ گرم

پودر شکر ۱۰۰ گرم

ماست ۷۰ گرم

زرده تخم مرغ ۳ عدد

وانیل ۱/۴قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری

رنده پوست لیمو یا پرتقال ۱/۴قاشق چایخوری

مواد رومال:

زرده تخم مرغ ۱ عدد

زعفران غلیظ کمی کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه نان چای قزوین

طرز تهیه نان چای قزوین:

ابتدا زرده ها را با وانیل و رنده لیمو با همزن حدود ۳ دقیقه زده و سپس پودر شکر را اضافه کرده و حدود۵ دقیقه میزنیم تا پوک و کرمی شود سپس ماست را اضافه کرده و بعد روغن را مخلوط میکنیم در انتها آرد و بکینگ پود را با هم مخلوط و الک کرده و اضافه میکنیم .

زیاد هم نمیزنیم و ورز نمیدهیم فقط در حد مخلوط شدن آرد کافیست چون خمیر به روغن میفتد و شیرینی کیفیتش را از دست میدهد . حالا میز کار را کمی آرد پاشیده خمیر را گذاشته و رویش نایلون می اندازیم و بعد با وردنه خمیر را حدود نیم سانت باز میکنیم و با قالب دلخواه قالب زده و با لیسک آرام خمیر ها را برداشته

در سینی چرب شده با کمی فاصله چیده و برای رومال زرده و زعفران را مخلوط کرده و با برس روی شیرینی زده و کنجد میپاشیم و در فر ۱۷۵ درجه تا زمانی که زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم سپس حرارت بالا را روشن کرده تا روی شیرینی ها هم طلایی شود .

Powered by WPeMatico

پاسخ ترک