لازانیا غذایی خوشمزه و پرطرفدار است که دستور پخت آن به نحوهای مختلف در کتابهای متنوع آمده است.محتویات داخل این غذا بصورت اصلی گوشت و پیاز است که برای مواد دیگری که به این غذا اضافه میشود سلیقه و مزاج افراد دخیل میشود.
در اینجا برایتان دستور پخت لازانیای خوشمزه ای که اغلب مورد پسند عام است بیان میکنم؛
لوازم مورد نیاز برای تهیه لازانیا برای ۴ نفر :
۱٫مخلوط گوشت چرخ شده و سویا–>100گرم
۲٫پیاز—>یک عدد متوسط
۳٫فلفل دلمه ای—>یک عدد
۴٫قارچ—>5یا ۶ عدد متوسط
۵٫گوجه رنده شده—>2یا۳ عدد
۶٫پنیر پیتزا
۷٫نمک و فلفل
۸٫سس گوجه
۹٫سس سفید مخصوص
۱۰٫جعفری خرد شده —>مقداری
۱۱٫ نوار لازانیا —>Collage_20150701-075922یک بسته چهار نفره
طرز تهیه:
نوار های لازانیا را در ظرف بزرگ آب جوشی که مقداری نمک و روغن در آن ریخته شده قرار دهید و پس از مدت مذکور روی بسته لازانیای خود،آن را آبکش نمایید.توجه کنید که پس از آبکش کردن برای جلوگیری از خمیر شدن نوارها سریعا آن را زیر آب سرد بگیرید.
روی شعله کم با مقداری روغن ابتدا پیاز را کمی تفت داده و مخلوط گوشت و سویا را به آن اضافه کنید.پس از تغییر رنگ مخلوط یادشده قارچ و فلفل دلمه ای را که نگینی خرد شده،به آن اضافه کنید و اندکی تفت دهید (نباید زیاد سرخ شود.درحد نیم پز کافیست).سپس نمک و فلفل آن را اضافه کنید و در آخر گوجه فرنگی رنده شده را بیافزایید و بعد از سه دقیقه از روی شعله بردارید.مایع لازانیای شما آماده است.در یک ظرف پیرکس که کف آن را چرب کرده اید، نوار های لازانیا را پهن کرده روی آن سس گوجه بریزید و سپس مقداری از مایع آماده شده را روی آن بریزید و مقداری جعفری بپاشید و در آخر پنیر پیتزا بریزید به طوری که روی کل مواد را سفید پوش کند.سپس نوار بعدی را بگذارید و این کار را تا تمام شدن نوار ادامه دهید.
در مرحله آخر با سس سفید مخصوص که طرز تهیه آن در ذیل گفته شده، روی و کناره های لازانیا را کاملا بپوشانید و روی آن مقداری پنیر پیتزا بریزید.غذا آماده گذاشتن در فر است.فر را روی درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد آماده کنید.زمان لازم برای پخت و گریل شدن لازانیا ۱۵ دقیقه میباشد.
مواد لازم جهت تهیه سس سفید مخصوص :
۱٫کره ۲۵ گرم
۲٫آرد یک قاشق غذاخوری سرپرست
۳٫شیر یک لیوان
۴٫نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه:
آرد را روی شعله بدون کره تفت دهید.کمی که تغییر رنگ حاصل شد،کره را بیافزایید و مدام هم بزنید.نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد از دودقیقه آرام آرام شیر را اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا سس به غلظت برسد.
مخلوط این سس باعث انسجام لازانیا میشود و هنگام تناول این غذا شمارا دچار مشکل نمیکند
نوشته جان…

پاسخ ترک

پنج × پنج =