طرز تهیه فلافل

photo_2015-10-28_23-27-13

مواد لازم:
نخود خيس شده =۲۵۰ گرم
پياز =يك عدد بزرگ
سير= ۳ حبه
رب گوجه فرنگي =يك قاشق مربا خوري
سيب زميني آب پز =۱ عدد كوچك
ادويه كار ي=۲ قاشق چايخوري
فلفل و نمك و زردچوبه= به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد)سپس سيب زميني رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم . لازم بذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقداري كمي آب اضافه كرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.
نكات مهم :
۱- هيچوقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعي فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد شد .
۲- براي خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتري استفاده شود .
۳- ميتوان بجاي رب گوجه از يك عدد گوجه فرنگي رنده شده استفاده كرد .
۴- براي سرخ كردن از ظرف كوچك و گود استفاده شود براي صرفه جويي در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد .

پاسخ ترک

پنج × پنج =