موساکا

با تهیه موساکای خوشمزه و مجلسی ، دل عزیزانتان را شاد کنید و سفره ای شیک بچینید . با ما در این مطلب از ایران ناز همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه ولی شیک و مجلسی و در عین حال آسان را یاد بگیرید

مواد لازم موساکا:

بادنجان ورقه ای شش عدد

گوشت چرخ کرده ۵۰ گرم

سیب زمینی آب پز سه عدد

فلفل دلمه ای خردشده سه عدد

پنیرپیتزا یک بسته

رب گوجه فرنگی چهار قاشق غذاخوری

نحوه تهیه موساکا

روغن مایع، نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

ژامبون خردشده ۱۵۰ گرم

قارچ ۱۵۰ گرم

پیاز خردشده یک عدد

سیر رنده شده یک عدد

سس سفید دو پیمانه

موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که ازغذاهای محلی یونانه و با نون سرو میشه ، تو مزه اش شک نکنید اما باید بگم  خیلی پرکالریه اگه رژیم دارید سراغ این غذا نرید چون رژیمی موساکا اصلا معنی نداره ! ممکنه یه غذای خوشمزه ازآب دربیاد ولی دیگه موساکا نیست.

طرز تهیه غذای مجلسی و آسان موساکا

طرز تهیه موساکا :

پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده با مقداری روغن مایع تفت می دهیم تا سبک شود سپس گوشت، رب گوجه فرنگی، قارچ، ژامبون و فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم. آن گاه نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم و شعله را خاموش می کنیم.

در این لحظه سیب زمینی را له کرده و نیمی از آن را داخل مواد می ریزیم و باقی مانده آن را با سس سفید مخلوط می کنیم.

بعد ظرف را چرب کرده، سس سفید را ته ظرف ریخته و صاف می کنیم، روی آن بادنجان ورقه شده را می چینیم سپس روی آن مواد را ریخته و صاف می کنیم آن گاه سس سفید و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن می ریزیم و داخل فر با دمای ۱۸۰  درجه سانتی گراد قرارداده تا سطح غذا طلایی شود.

 

پاسخ ترک