طرز تهیه تاس کباب

photo_2015-11-08_23-34-49

چي لازم دارم:
به تازه و زرد: ۲ عدد ،
گوشت گوسفندي با استخوان و چرب: يک کيلو ،
سيب‌زميني ريز: ۶ تا ۸ عدد ،
پياز: ۳ عدد بزرگ ،
آلو بخارا: ۱۰۰ گرم ،
هويج: ۳ عدد متوسط،
گوجه: ۲ عدد بزرگ ،
زعفران آب کرده: ۲ قاشق غذاخوري ،
نمک و فلفل: به ميزان لازم ،
رب گوجه: در صورت تمايل يک قاشق غذاخوري ،
کره: ۱۰۰ گرم

چطوري درست کنم:
ابتدا گوشت را بشوييد و با استخوان و چربي به تکه‌هاي درشت، برش بزنيد. پيازها را حلقه‌اي برش بزنيد.

کف قابلمه را کمي چرب کنيد و کامل با حلقه‌هاي پياز بپوشانيد. روي پياز‌ها را گوشت بچينيد. مجددا پياز و بقيه گوشت را هم روي پياز‌ها چيده و زعفران آب کرده را با يک ليوان آب به مواد اضافه کنيد و روي حرارت قرار دهيد.

به محض جوش آمدن، حرارت را کم کنيد و درب قابلمه را ببنديد. اين غذا بايد با حرارت کم پخته شود. به‌‌ها را شسته و کرک روي آنها را بگيريد و حلقه‌اي برش بزنيد. سيب‌زميني‌هاي ريز را هم بشوييد و پوست بگيريد.

گوجه و هويج‌ها را هم خرد کنيد. بعد از اين‌که گوشت‌ها نيمه‌پز شد، روي آنها را يک لايه به، بچينيد. کمي زعفران آب کرده روي حلقه‌هاي به بريزيد. آلو بخارا را هم اضافه کنيد. سيب‌زميني‌ها را درسته روي آن ريخته و گوجه و هويج را هم به غذا بيفزاييد.

مجددا روي همه مواد را با حلقه‌هاي پياز کامل بپوشانيد. نمک و فلفل را هم اضافه کنيد و در ادامه پخت، در قابلمه را با دم‌کن بپوشانيد و بگذاريد مواد پخته و آب آنها تبخير شود. در انتها کره را هم آب کنيد و روي مواد بريزيد و تاس کباب را در ظرف مناسبي بريزيد و با نان سنگک و سبزي تازه نوش جان کنيد.

پاسخ ترک

3 × 5 =