ترشی ناز خاتون

نازخاتون یکی از ترشی های محلی مازندرانه و بسیار لطیف و خوش طعمه,درست کردن آن کمی دردسر داره اما مزه اون فراموش نشدنیه.

ریحان سبز  ۱۰۰گرم

گلپر    ۱ق چ

سیرخام   ۲حبه

بادمجان گوشتی متوسط  ۳عدد

آبغوره  نیم لیتر

نعناخشک  ۱ق م

نمک  بمقدارلازم

  • ابتدا بادمجانها را با پوست روی ذغال کبابی کنید باید طوری شود که پوستش بسوزد و داخل آن وابره,بعد از پختن پوست آن را جدامیکنیم و بادمجان را بهمرا ه سیر و ریحان در میکسر قرار داده و بصورت پوره در میاوریم,مواد را داخل کاسه ریخته گلپر,نمک,نعناخشک و آبغوره را به آن اضافه کرده و هم میزنیم.آبغوره هرچقدر ترش تر باشد خوش مزه تر است.این ترشی را میتوان تا یکهفته در یخچال نگهداری کنیم.نازخاتون بدلیل وجودآبغوره,چربی خون را نابود میکند و وجود سیر فشار خون را پایین می آورد و خاصیت ضدسرطانی داردو گلپر هم تقویت کننده عمومی بدن است,ریحان میکروب کش و دارای آنزیم هایی است که باعث میشه سم غذاهای گوشتی از بین برود.

پاسخ ترک