#کیک_اسفناج

آماده سازی :
۶۰ دقیقه

پخت :
۵۰ دقیقه

موردمصرف :دسرمناسب برای :مهمانی دوستانه میزان کالری :مشخص نشده سختی :متوسط محلی :مناسب فصل :همه فصول

مواد لازم جهت تهیه کیک اسفناج برای ۵ نفر

مواد لازم مقدارواحدتوضیحات آرد سفید۲/۵پیمانه شکر۲/۳پیمانه تخم مرغ۴عدداسفناج۱پیمانه اسفناج پخته و پوره شیر۲/۳پیمانه روغن۱پیمانه بیکینگ پودر۲قاشق چای خوری وانیل۱/۲قاشق چای خوری

فر رار روی ۱۸۰ درجه روشن کنید .قالب را با برس روغن مالی کرده و ارد بپاشید و ارد اضافی را بگیرید..

اسفناج را بخار پز کرده و با میکسر انرا پوره میکنیم ..اگر انرا مثل همیشه و با اب پختید باید بگذارید ابش برود و خنک شود …

روغن و شکر و تخم مرغ را زده وانیل را اضافه میکنیم. این مرحله باید ۲ دقیقه طول بکشد .

پوره اسفناج و شیر را ریخته خوب با همزن میزنیم ..حالا ارد و بیکینگ پودر را قاطی کرده و روی مواد الک میکنیم ..با لیسک هم زده و مخلوط کرده و داخل قالب میریزیم و اجازه میدهیم تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ پخته شود …در فر را باز نکنید ..

و بعد از این زمان با خلال دندان یا سیخ چوبی انرا امتحان کنید اگر مواد به سیخ نچسبید پخته است .در غیر اینصورت مجددا ۵ الی ۱۰ دقیقه به ان زمان میدید…

هیچوقت کیک و شیرینی را تا زمانی که خنک نشده تست نکنید چون مزه انرا بخاطر بوی تخم مرغ متوجه نخواهید شد….
????????IMG_20160109_013047

پاسخ ترک

8 + هفده =