شیربرنج

photo_2015-11-12_16-19-27

مواد لازم:

برنج ۵/۰ لیوان
شیر ۵ الی ۶ لیوان
گلاب یا عرق هل یا عرق بید مشک ۵/۰ لیوان
شکر ۱ قاشق غذا خوری

روش تهیه شیر برنج:
برنج را شسته وروی آن آب بریزید بعد از یک ساعت با آب کمی نیم پز کنید و بعد شیر اضافه کرده و آنقدر روی حرارت ملایم بماند تا شیر غلیظ و برنج هم کاملاً پخته و شیر برنج لعاب دار شود .
در آخر گلاب و شکر را به آن اضافه و بعد چند دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید.

بعضی به شیر برنج به جای شکر نمک اضافه میکنند و یا پر شیرینی دوست دارند و بعضی روی شیر برنج شکر می‌پاشند و یا با مربا آنرا میل میکنند. درهرصورت شما با توجه به ذایقه خانواده نوع و مقدار چاشنی را کم ویا زیاد و یا تغییر دهید.

پاسخ ترک

14 + شش =