شامی لپه

۲۰۰ گرم

لپه
۲ عدد
سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری
جعفری
۱ قاشق غذاخوری
ترخون
۱ قاشق غذاخوری
مرزه
به میزان لازم
نمک
به میزان لازم
فلفل
به میزان لازم
زردچوبه
به میزان لازم
روغن
به میزان لازم
آرد سوخاری
۱ عدد
تخم مرغ
۳۰۰ گرم
گوشت چرخ شده
شامی لپه

شامی لپه

اموزش اشپزی شامی لپه :

لپه ها را شسته و همراه مقداری آب بپزید. وقتی لپه ها پختند آنها را با آب سرد آبکش کنید  و پس از اینکه آب آن خارج شد آن را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید.سیب زمینی ها را بپزید و سپس در لپه ها رنده درشت کنید.شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر به سایت آشپزی مراجعه نمایید

سلامتی شامی لپه :

جعفری قدرت ایمنی بدن را بالا می برد و بوی نامطبوع دهان را از بین می برد. لپه منبع غنی فیبر است به همین دلیل برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه می‌شود. از نظر مواد معدنی منبع خوب آهن بوده و برای افرادی که کم‌خون هستند، ماده غذایی مناسبی به حساب می‌آید. لپه حاوی کلسیم و منیزیم و اسید چرب است و از این لحاظ برای بیماران دیابتی فوق‌العاده عالی است. گوشت گوسفند کثیر الغذا بوده و به سرعت  هضم می شود . تولید کننده خون صالح ، تقویت کننده بدن و چاق کننده می باشد. ویتامین های B  سیب زمینی نقش مهمی در سلامت بدن به ویژه در مورد رشد مو و سلول های B گروه عصبی دارد. سیب زمینی به علت دارا بودن فیبر غذایی مناسب، در تنظیم عمل کرد دستگاه گوارش وجلوگیری از یبوست مفید است.

خواص شامی لپه :

سیب زمینی، لپه، گوشت، جعفری، ترخون و مرزه همگی گرم هستند. زرده تخم مرغ گرم و سفیده آن سرد است.

  1. لپه ها را شسته و همراه مقداری آب بپزید. وقتی لپه ها پختند آنها را با آب سرد آبکش کنید و پس از اینکه آب آن خارج شد آن را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید.
  2. سیب زمینی ها را بپزید و سپس در لپه ها رنده درشت کنید.
  3. گوشت چرخ کرده را همراه آب، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید وقتی پخت آبکش کنید. پیازهایش را جدا کنید و پس از خنک شدن، گوشت را به مخلوط اضافه کنید.
  4. تخم مرغ و سبزیجات را به مخلوط آماده شده بیفزایید و خوب مخلوط کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مواد خوب به خرد هم بروند.
  5. ز یخچال در آورده و از مواد به اندازه نارنگی برداشته در کف دست صاف کنید و وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید، در پودر سوخاری بغلطانید و سرخ کنید.
  6. پس از سرخ کردن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن خارج شود و سپس میل کنید.

پاسخ ترک

20 − 16 =