سرخ کردن بادمجون
بادمجووووووووووووون…??

??راهی برای سرخ کردن بادمجان با فقط یکی دو قاشق روغن.ابتدا قابلمه ای را جوش اورده وکمی روغن ونمک داخل ان بریزید درست مانند طبخ ماکارونی.سپس بادمجان ها را داخل اب جوش بریزید وبعد از پنج دقیقه ابکش نمایید.سپس بادمجان ها را سرخ کنید.نتیجه عالی است فقط یک قاشق روغن نیاز هست??
یه چیز جالب واسه خانومای گروه

شاید تا به حال براتون پیش اومده باشه که سبزی گرفتید ولی دیر پاک کردید به هر دلیلی بعد می بینید سبزی هاتون پژمرده شدن ،برای این که سبزی ها دوباره تازه بشن یک راه حل جالب هست سبزی را که خیس کردید یک سیب زمینی را چهارقاچ کرده بعد داخل سبزی ها بیاندازید بعد از ده دقیقه میبینید که سبزی ها به حالت اول خود برمیگردند چون نشاسته داخل سیب زمینی ها به سرعت توسط سبزی ها جذب می شود…?

photo_2015-08-08_19-27-41 photo_2015-08-08_19-27-42 photo_2015-08-08_19-27-43 photo_2015-08-08_19-27-44 (2) photo_2015-08-08_19-27-44 photo_2015-08-08_19-27-45 photo_2015-08-08_19-27-46 photo_2015-08-08_19-27-47

پاسخ ترک