سالاد مرغ و اسفناج
photo_2015-10-27_00-34-53
چي لازم دارم:
روغن زيتون: چهار قاشق غذا خوري
سينه مرغ متوسط برش داده شده : ۲ عدد
پسته پوست کنده: يک فنجان
پودر سير: به مقدار لازم
فلفل سياه :به مقدار لازم
برگ اسفناج خردشده:۳۰۰ گرم
گوجه فرنگي گيلاسي: يک فنجان
آواکادو: يک عدد
فلفل دلمه اي زرد خرد شده: يک عدد
پيازچه خرد شده: دو عدد
سس سالاد :به مقدار لازم

چطوري درست کنم:
پسته ها را درون مخلوط کن مي ريزيم و کمي خرد مي کنيم.يک ماهيتابه آماده مي کنيم و سينه هاي مرغ را تفت مي دهيم و پودر پسته را روي مرغ مي پاشيم. همچنين پودر سير و فلفل را نيز به مقدار لازم اضافه مي کنيم و حدود ۳ تا ۵ دقيقه روي حرارت متوسط تفت مي دهيم .سپس سينه مرغ را از روي حرارت بر مي داريم.در يک ظرف مناسب برگ اسفناج ، گوجه فرنگي ، آواکادو ، فلفل و پيازچه را همراه تکه هاي سينه مرغ مي چينيم.

پاسخ ترک

سه × 4 =