سالاد مرغ و اسفناج
photo_2015-10-27_00-34-53
چی لازم دارم:
روغن زیتون: چهار قاشق غذا خوری
سینه مرغ متوسط برش داده شده : ۲ عدد
پسته پوست کنده: یک فنجان
پودر سیر: به مقدار لازم
فلفل سیاه :به مقدار لازم
برگ اسفناج خردشده:۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی گیلاسی: یک فنجان
آواکادو: یک عدد
فلفل دلمه ای زرد خرد شده: یک عدد
پیازچه خرد شده: دو عدد
سس سالاد :به مقدار لازم

چطوری درست کنم:
پسته ها را درون مخلوط کن می ریزیم و کمی خرد می کنیم.یک ماهیتابه آماده می کنیم و سینه های مرغ را تفت می دهیم و پودر پسته را روی مرغ می پاشیم. همچنین پودر سیر و فلفل را نیز به مقدار لازم اضافه می کنیم و حدود ۳ تا ۵ دقیقه روی حرارت متوسط تفت می دهیم .سپس سینه مرغ را از روی حرارت بر می داریم.در یک ظرف مناسب برگ اسفناج ، گوجه فرنگی ، آواکادو ، فلفل و پیازچه را همراه تکه های سینه مرغ می چینیم.

پاسخ ترک