روش پخت کباب عربی مجلسی با کوفته سیب زمینی

یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار در ایران کباب است . در این مطلب از ایران ناز شما را روش پخت نوعی از کباب به نام کباب عربی آشنا میکنیم که همراه با کوفته سیب زمینی خورده میشود . با ما همراه باشید .امیدوارم این غذا را بپزید و در کنار عزیزانتان از طعم خوش آن لذت ببرید

میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر

مواد لازم برای کباب عربی:

گوشت گوساله چرخ کرده ۵۰۰ گرم
روغن ۲ قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد شده ۲ عدد
فلفل سبز ریز خرد شده ۷ الی ۸ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
برگ جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه پودر شده یک و یک دوم قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم کوفته سیب زمینی:

روش پخت کباب عربی مجلسی با کوفته سیب زمینی

سیب زمینی ۴ عدد
آب به مقدار لازم
بلغور گندم پخته ۴ پیمانه
پیاز رنده شده ۱ عدد
روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر
برگ جعفری ریز خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی تند ۱ قاشق سوپخوری
زیره پودر شده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه کباب عربی :

روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. پیاز ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. فلفل سبز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و برگ جعفری خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. پس از چند دقیقه تفت دادن ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

برای تهیه کوفته سیب زمینی:

سیب زمینی را در آب بپزید و سپس له کنید. بلغور گندم پخته را با پیاز رنده شده، روغن زیتون، برگ جعفری ریز خرد شده، سس های گوجه فرنگی، زیره و نمک مخلوط کنید. سیب زمینی له شده را اضافه و مخلوط کنید. گلوله های کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود مانند تصویر، شکل دهید. مخلوط گوشت را وسط ظرف سرو قرار دهید، کوفته ها را دور آن بچینید و سرو کنید.

Powered by WPeMatico

پاسخ ترک