خورشت اصیل هندی
photo_2015-10-25_23-34-56
چي لازم دارم:
گوشت گوسفند خرد شده: نيم کيلو
پياز درشت: ۴ عدد
سير له شده: ۶ حبه متوسط
زرد چوبه: ۱ قاشق چايخوري
ماست: يک پيمانه
گشنيز خرد شده: سه بسته
پودر تند: دو قاشق سوپخوري
هل: دو قاشق سوپخوري
زنجفيل: ۲ قاشق رنده شده
زيره: ۱ قاشق سوپخوري آسياب شده
گوجه فرنگي: نيم کيلو
ادويه گرام ماسالا: دو قاشق چايخوري
نعناي خرد شده: يک بسته
کره: ۱۰۰ گرم
ميخک: ۴ عدد
چطور بپزم:
۱- دو عدد از پيازها را ريز خرد نماييد و در کمي کره تفت دهيد تا به رنگ طلائي در آيند. آنگاه پيازها را از تابه در آوريد و جداگانه نگهداريد سپس باقيمانده آنرا نيز خرد کرده تفت نماييد، سپس زنجفيل و سير را نيز اضافه نماييد و ادويه جات و پودرها را نيز به مخلوط اکنون تفت داده شده اضافه نماييد تا عطر آن بلند شود.
۲- گوشت خرد شده را به اين مخلوط اضافه نماييد و خوب با مواد به هم زنيد کم کم ماست را به آن اضافه نماييد و خوب بهم بزنيد آنگاه گوجه فرنگي خرد شده پوست کنده شده را به مخلوط اضافه نماييد و در قابلمه را بگذاريد تا روي شعله کم بمدت يک ساعت بپزد.
۳- حال در قابلمه را برداريد و خوراک را نيم ساعت ديگر در حاليکه پياز سرخ کرده اول را به آن اضافه نموده ايد بپزيد. اکنون بايد سبزي معطر و ادويه گرام ماسالا را به مخلوط اضافه نماييد و از روي حرارت برداريد. خورشت شما آماده سرو است.

پاسخ ترک

8 + 12 =