جوجه کباب ژاپنی با برش کدو

photo_2015-11-07_23-01-05

گوشت ران مرغ بدون پوست ۴۵۰ گرم
روغن ۲ قاشق سوپخوري
سس سويا ۲ قاشق سوپخوري
آب ليموترش ۳ قاشق سوپخوري
شکر ۳ قاشق مرباخوري
کدو ۲ عدد
رب گوجه فرنگي ۲ قاشق مرباخوري
چطور بپزم:
روي پوست ران جوجه به فواصل يک سانتيمتر از هم با چاقو شيارهايي بزنيد بطوريکه تا حدودي روي گوشت آن نيز برش نازکي بخورد , روغن را در ماهيتابه گرم کرده و دو طرف مرغها را سرخ کنيد , مخلوط سس سويا , شکر و آبليمو را افزوده و بهم بزنيد تا مرغ به سس آغشته شود , با چاقوي تيزي مرغ را از جاي شيارها کاملا ببريد و با برشهاي کدو سرخ شده سرو نماييد .
طرز تهيه برشهاي کدو:
کدو را بصورت مورب خرد کنيد , روغن را در ماهيتابه گرم کرده و کدوها را روي شعله زياد در ان سرخ کنيد تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبليمو و شکر را بيافزاييد و بهم بزنيد .

پاسخ ترک

16 + 4 =