هسته های مقداری خرما(به اندازه نیازخود)، خارج کنید و پوست آن را بگیرید.سپس با  بیسکویت مادر و مقداری کره(به اندازه ای باشد که وسایل موجود در توپک را بگیرد) و مقداری گردو در میکسر بریزید تا کاملا باهم مخلوط و یکدست شود.مخلوط را خارج کنید و آن را به اندازه گردو در دست شکل دهید و در مواد مختلفی اعم از هل، دارچین،گل محمدی،پودر پسته و پودر نارگیل و… بغلتانید تا رنگهای متنوع بگیرند.در مرحله آخر توپک ها را در سینی بچینید و در یخچال نگهداری کنید تا خودش را بگیرد.IMG_20150722_190441

پاسخ ترک

17 − 8 =